Specialist Achizitii Cereale

SC TITAN SA

17-03-2014 | EXPIRA LA 16-04-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dimensionează necesarul de materii prime, aflate în coordonare, pe baza previziunilor de productie anuale, la parametrii de calitate specificaţi si aprobati.
Actualizează lunar necesarul de materii prime, în funcţie de dinamica producţiei.
Asigură si coordoneaza ofertele de achizitii, evaluează capacitatea ofertanţilor şi pregăteşte negocierile cu furnizorii potenţiali in conformitate cu politicile comerciale ale companiei.
Monitorizează evoluţia livrărilor şi reevaluează lunar stocurile de materii prime.
Identifică şi selectează producătorii agricoli, pe baza criteriilor şi standardelor definite de companie.
Coordoneaza asigurarea receptiilor de comenzii pentru achizitionarea de cereale cu indici cantitativi corelati cu indici calitativi.
Asigura derularea contractului (ca interfata cu furnizorii): urmarirea respectarii timpului si perioadei de livrare; verificarea facturilor cu cantitatea; verificarea calitatii marfii.
Responsabil pentru studierea pietei interne si internationale pentru a monitoriza evenimente majore din punct de vedere recolte, lipsa lor, preturi de achizitii.
Face propuneri referitoare la achizitii pe baza estimarilor rezultate din analiza pietei.


CERINTE

Studii superioare - Economie agricola / Achizitii / alte specializari in domeniu

Experienta minimum 5 ani in achizitii/ aprovizionare FMCG - din care 3 in agricultura
Lb. engleza nivel avansat
PC - platforme ERP - aprovizionare / receptii - reprezinta avantaj
Permis auto cat. B

Planificare si organizare, atentie la detalii,adaptabilitate, abilitati de

comunicare, diplomatie, capacitatea de a lua decizii


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Titan este parte din grupul Good Mills - cu sediul in Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.