REVIZOR GESTIUNE

S.C. GoodMills Romania S.A.

05-02-2015 | EXPIRA LA 07-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

In vederea sustinerii echipei, recrutam Revizor Gestiune in cadrul departamentului Financiar - Contabilitate.

Scopul postului este de a efectua controlul asupra corectitudinii tuturor activităţilor de gestiune si operatiuni contabile aferente, în vederea identificării erorilor, greşelilor, şi/sau fraudelor şi de a propune măsuri şi soluţii pentru eliminarea acestora in conformitate cu procedurile companiei si legislatia in vigoare.

Responsabilitati :

Urmăreşte prevenirea deficienţelor, îndrumând şi instruind personalul pentru cunoaşterea mai bună a normelor legale.
Examinează corectitudinea, legalitatea şi conformitatea operaţiunilor, pentru identificarea situaţiilor de utilizare ilegală, iraţională sau inoportună a resurselor proprii, atrase sau împrumutate şi pentru a preveni angajarea şi utilizarea resurselor materiale şi financiare altfel decât în conformitate cu obiectivele şi programele companiei.
Întocmeşte rapoarte de gestiune şi analize cu privire la problemele şi activităţile controlate, situaţiile constatate, cauzele şi consecinţele acestora şi măsurile de remediere. Supune aceste rapoarte şi analize conducerii departamentului.
Efectueaza verificarea stocurilor /documentelor fata de real, conform programului stabilit.
Efectueaza arhivarea documentelor conform standardului saptamanal stabilit.
Stabileste programe de inventariere si participă la inventarierea elementelor din domeniu pentru consemnarea existenţei faptice a tuturor activităţilor care fac obiectul evidenţei contabile.
Verifică şi rezolvă eventualele neconcordanţe care pot apărea între evidenţele contabile de gestiune, la nivel de companie, astfel încât acestea să corespundă realităţii.
Asigură punerea în aplicare, cu acurateţe şi la termen a noilor reglementări legislative şi normative privind înregistrările şi documentele contabile de gestiune.
Intocmeste in termenele stabilite, informarile, rapoartele si situatiile solicitate de catre superiorul direct in legatura cu activitatile specifice de gestiune desfasurate.
Intocmeste rapoartele periodice pentru Statistica, conform procedurilor stabilite.


CERINTE

Experienta in control de gestiune minimum 3 ani
Studii superioare Economice
Cunostine PC - sisteme de gestiune ERP
Lb. Engleza nivel mediu
Permis auto cat. B
Foarte bune cunostinte de contabilitate si legislatie financiara
Cunostinte teoretice si practice de facturare, clasificare, examinare, analiza si raportare a tranzactiilor financiare in conformitate cu reguli si cerinte bine definite
Persoana cu spirit de organizare şi planificare, rezistenţă la stres, capacitate de învăţare si adaptare, gândire analitică, capacitate de sinteză,orientat catre lucrul cu termene.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania GoodMills Romania este parte din grupul GoodMills Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
GoodMills Romania S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.