MANAGER DEPOZITE

SC TITAN SA

01-10-2014 | EXPIRA LA 31-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam Manager Depozite, in cadrul Departamentului Logistica, pentru coordonarea activitatilor de depozitare si livrare.

Scopul postului este de a organiza si coordona activitatea celor 3 Depozite din cadrul companiei, in conformitate cu politicile si procedurile stabilite.

Responsabilitati generale :
Organizeaza, coordoneaza si verifica activitatea echipelor din subordine, in vederea atingerii obiectivelor stabilite si eficientizarii modului de lucru.
Se asigura si ia masuri pentru buna desfasurare a activitatilor de manipulare, incarcare - descarcare, incadrandu-se in programul de livrare stabilit.
Asigura si urmareste desfasurarea procedurilor de depozitare, gestiune, receptie - livrare si modalitatilor de lucru.
Asigura si urmareste functionarea depozitelor in conformitate cu procedurile de calitate si mediu.
Coordoneaza, evalueaza si motiveaza echipa din subordine, trasand noi directii de dezvoltare si organizare.


CERINTE

Studii Medii/ Superioare ;
Experienta in coordonare echipe minimum 3 ani;
Cunostinte procese si programe de gestiune ;
Bune abilitati de organizare, team - leader, capacitate de a lucra cu termene, adaptabilitate, rezistenta la stres si program de noapte.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Titan este parte din grupul Good Mills - cu sediul in Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.