LABORANT PRODUSE DE MORARIT

SC TITAN SA

13-06-2014 | EXPIRA LA 13-07-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam Laborant in cadrul Laboratorului de Morarit, pentru activitatea de Control Calitate.


Responsabilitati :

* Este implicat direct in efectuarea controlului calitatii tuturor materiilor prime, materialelor auxiliare si ambalajelor intrate in fabricatie.
* Efectueaza receptia calitativa si sondarile pentru materia prima ( cereale ), respectand procedurile de calitate aprobate de companie.
* Efectueaza analiza fainurilor si produselor finite de morarit, completand rapoartele specifice din procedura de control calitate.
* Este raspunzator de determinarea parametrilor calitativi la produsele intermediare in toate punctele de control pentru fiecare proces tehnologic de morarit.
* Controleaza calitatea produselor finite pentru a corespunde cu specificatiile tehnice aprobate, si semnaleaza eventualele produse neconforme.
* Este responsabil pentru prelevarea contraprobelor.
* Este direct raspunzator de corectitudinea efectuarii analizelor si de interpretarea acestora


CERINTE

* Experienta minimum 2 ani in industria alimentara - analize de laborator
* Studii medii/ superioare in Chimie Alimentara / Biochimie / Biotehnologii
* Cursuri GMP / GHP
* Cunostinte procese tehnologice in industria alimentara
* Cunostinte PC
* Lb. Engleza - nivel mediu
* Disponibilitate de lucru in schimburi, adaptabilitate, atitudine pro-activa.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Titan este parte din grupul Good Mills - cu sediul in Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.