FACTURIST

SC INTEGRA SRL

08-09-2017 | EXPIRA LA 10-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati

-Intocmeste si verifica toate actele care insotesc transportarea marfii catre clienti (facturi, avize, certificate de conformitate).

- Identifica si rezolva neconformitatile (date de facturare, cod de produs, etc); raporteaza periodic sefului direct neconformitatile si modalitatile de rezolvare.

-Organizeaza procesul de livrare a marfii, respectiv intocmirea fiselor de cantar, respectarea procedurilor aprobate pentru livrarea marfii.

-Anunta soferii care urmeaza sa plece incarcati in cursa, despre locul incarcarii (rampa), ora incarcarii, clientii la care urmeaza sa livreze marfa.

- Urmareste respectarea programului zilnic de livrare a marfii (ordine de incarcare a camioanelor, a marfii in camion, ore de livrare).


CERINTE

Cerinte

- studii medii;
- cunostinte temeinice de calculator, viteza mare de operare;
- experienta de munca, min 2 ani, min. 6 luni pe o pozitie similara;
- min. cunostinte de baza operare intr-un sistem WIZ (AVANTAJ);
- disponibilitate lucru in 3 schimburi;
- persoana ordonata, bune abilitati de comunicare.


BENEFICII OFERITE

Beneficii Oferite

-transport


DESCRIEREA FIRMEI

Fondată în anul 1991, beneficiara unei fabrici moderne de procesare a cărnii din 2007, Integra este unul dintre principalii furnizori de carne de porc, vită și oaie din România.



Poziționarea noastră și sistemul logistic dezvoltat ne oferă avantajul de a livra clienților în cel mai scurt timp, pastrând prospețimea și calitatea produselor.Certficările obținute de noi (“High level” Internatonal Food Standard – I.F.S.; ISO:; ISO:atestă standardele înalte de lucru, asigurate de echipa noastră de calitate.



Știind că așteptările consumatorilor nu încetează niciodată să crească, ne preocupăm permanent să construim calitate superioară în tot ceea ce facem.



Produsele Integra sunt obținute în condiții sigure de igienă, din materii prime provenite de la furnizori cu renume. Pastrând specificul tradițional, fără adaosuri de coloranți și aditivi, nu punem în pericol sănătatea consumatorului și calitatea produsului.



Vă invităm să ne cunoașteți!