Area Sales Manager B2B

SC TITAN SA

23-07-2014 | EXPIRA LA 22-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

In vederea dezvoltarii si sustinerii echipei de vanzari, recrutam Area Sales Manager pentru segmentul de vanzare B2B - fainuri furajere.


Scopul postului:

Implementeaza strategia de vanzari a companiei si asigura cresterea volumului de vanzari catre clienti noi si existenti, stabileste si mentine relatiile cu clientii si le furnizeaza constant informatii despre evolutia companiei si a produselor.



Responsabilitati:

* Aplica stategia de vanzari a companiei, politica de discountunturi aprobata.
* Responsabil pentru cunoasterea pietei de vanzare B2B intr-un teritoriu alocat sau pe un segment de produse, in domeniul agro (ferme, crescatorii de animale, etc ).
* Monitorizeaza potentialul de clienti, dezvolta directii si oportunitati de vanzare.
* Identifica oportunitati conexe cu potentialul de piata, este responsabil pentru cresterea numarului de clienti si pentru extinderea market-sharului.


CERINTE

* Experienta minimum 2 ani in vanzari B2B - domeniul agro;
* Studii medii/superioare;
* Tehnici de vanzari, negociere;
* Bune cunostinte a procesului comercial;
* Abilitati de planificare si organizare;
* Capacitate de sinteza si analiza a problemelor;
* Persoana pro-activa orientata catre client si rezultate, rezistenta la stres;
* Permis auto cat. B;
* Cunostinte PC; Lb. engleza.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Titan este parte din grupul Good Mills - cu sediul in Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.