Asistent medical laborator clinic

S.C. SIM-MED S.R.L.

19-08-2015 | EXPIRA LA 18-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

- va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania; va fi bun utilizator al computerului si va avea abilitati tehnice de lucru cu echipamente si aparatura de laborator si le va utiliza cu diligenta unui proprietar.


CERINTE

- experienta in activitatea de laborator, orientata catre calitate si cu dorinta permanenta de a se instrui cu privire la domeniul de activitate al analizelor medicale si al metodelor de lucru.
- va fi o persoana cu abilitatea de a utiliza sistemele moderne de recoltare, cu experienta in abordarea copiilor si a clientilor dificili. Personalitate pozitiva, calda, empatica si orientata catre pacient si nevoile acestuia,
- va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Laborator si va avea Autorizatie de libera practica valabila;


DESCRIEREA FIRMEI

Centrul medical SIM MED este un centru de medicina primara, care cuprinde si toate specialitatile necesare stabilirii cu eficacitate a unui diagnostic. Consultatiile se fac pe baza de programare si se adreseaza atat persoanelor fizice cat si firmelor contractante sau societatilor de asigurari.

In cadrul centrului se pot efectua, la indicatie medicala, toate probele paraclinice necesare stabilirii diagnosticului. Nivelul de pregatire al medicilor, un sistem computerizat de evidenta si comunicatii medicale, precum si echipamentele din dotare reprezinta o garantie a calitatii serviciilor.