URGENT Lucrator comercial, Iasi

A1 Recruitment

21-01-2015 | EXPIRA LA 20-02-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Pentru retailer international de incaltaminte recrutam un lucrator comercial (baiat/fata) pentru activitatea de receptie si inventariere a marfii. In Iasi compania angajatoare este prezenta cu un magazin in Palas Mall.

Activitatea consta in receptia fizica a marfii, scanarea fiecarui produs, aranjarea lor in depozit, etichetarea. atasarea sistemelor antifurt si aranjarea estetica a produselor in magazin.

Oferta:
- contract part time cu 20 ore/sapt comasate in 2-3 zile cu varf de activitate
- salariu net de 550 lei
- tichete de masa


CERINTE

Ne asteptam sa fii:
- energic si indemanatic
- atent la detalii
- politicos si suportiv fata de colegi
- responsabil si de incredere

Nu este nevoie să ai multa experienţă in comert.. Intreaga echipa a magazinului te va spriini sa inveti si sa te adaptezi la ritmul activitatii..

Nu este nevoie nici sa renunti la facultate, viata sociala sau familie pentru ca beneficiezi de program flexibil.

Aplica acum sau trimite-ne CV-ul tau pe adresa de e-mail office@a1-recruitment.ro si vei fi contactat in cel mai scurt timp de unul dintre consultantii nostri.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de recrutare si plasare de personal.

A1 Recruitment & Temporary Employment este operator de date cu caracter personal conform Legii nr. 677/ 2001. Transmiterea aplicatiei electronice la oricare dintre anunturile publicate de companie prin intermediul site-ului www.myjob.ro reprezinta acordul dumneavoastra pentru prelucrarea datelor personale incluse in CV, scrisoarea de intentie si mini-interviu.