Tehnician Service Copiatoare

S.C. YmageCenter S.R.L.

03-12-2014 | EXPIRA LA 02-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Asigura service si mentenanta echipamentelor de copiere/printare si a altor echipamente folosite in industria tipografica (masina de brosat, ghilotina, masina de laminat, masina de biguit, etc.).
-Executa lucrari de depanare/asamblare la copiatoare, imprimante, calculatoare, echipamente folosite in industria tipografica (masina de brosat, ghilotina, masina de laminat, masina de biguit, etc.), depanare soft si hard.
-Asigura suport telefonic operatorilor privind rezolvarea problemelor urgente de calibrare sau problemelor minore de service.
-Intocmeste liste cu piese sau consumabile ce sunt necesare pentru buna functionare a echipamentelor din dotarea firmei.


CERINTE

- Absolvent studii medii in domeniul tehnic sau electromecanic cu experienta. Absolvirea unor studii superioare in domeniul tehnic reprezinta un avantaj.
- Cunostinte de limba engleza nivel mediu sunt obligatorii, iar cunostintele de limba engleza din domeniul tehnic reprezinta un avantaj.
- Cunostinte IT, hardware, software nivel mediu
- Experienta in activitatea de service si mentenanta a echipamente de copiere/printare reprezinta un avantaj.
- Cunostinte medii de instalare si configurare a echipamentelor - copiatoare, imprimante, etc., reprezinta un avantaj.
- Persoana organizata, cu abilitati bune de comunicare.
- Disponibilitatea pentru lucru in mod sustinut si program prelungit pentru rezolvarea unor probleme urgent.
- Persoana optimista, serioasa, dinamica, orietata catre progres, cu abilitati de a lucre in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Centru multiplicari, tipografie digitala!Ne mandrim cu faptul ca Zoom Copy & Print a devenit una dintre cele mai cautate tipografii digitale pe partea de tipar a cartilor in tiraj mic si mijlociu. Calitatea produsului finit, preturi foarte mici, timpi mici de executie si experienta ne-au adus clienti din toata tara, chiar si din vorba in vorba fara sa fie necesara o reclama agresiva. Acest lucru dovedeste ca ceea ce facem este cu adevarat deosebit.