Senior Webdesigner / Flash Developer

OXYLUS Development

14-05-2007 | EXPIRA LA 13-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avem nevoie de un flasher/designer senior, foarte bun la animatii flash 2D (nu cartoons etc.), cu cunostinte acceptabil de bune de actionscript pentru a putea realiza animatii mai complicate si ochi bun de designer.
In principal se vor realiza animatii de prezentare produse si colectii de moda pentru unul din jucatorii grei de pe piata (sute de magazine, notorietate mondiala).
Secundar va face machetare (design-only) websites, materiale publicitare etc.
Cunostintele de logo creation/corp id/branding sunt un plus dar nu e necesitate.

Jobul este valabil doar pentru Iasi, lucrul se va desfasura la punctul de lucru OXYLUS din Pacurari iar programul este full-time de 8 ore/zi, 5 zile/saptamana.

Programul este flexibil dpdv orar in anumite limite, nu e musai sa ajungeti la servici la 8 fara 5 minute, e mai important sa lucrati bine cele 8 ore.

Vor fi luati in considerare doar candidatii cu experienta si care au un portofoliu care sa ilustreze clar abilitatile lor.


CERINTE

Flash nivel avansat/expert, nivel mediu-avansat ActionScript, Adobe Photoshop


BENEFICII OFERITE

- salariul este intre 600 si 1000 euro pe luna, se negociaza in cadrul interviului, in functie de portofoliu si alte considerente.


DESCRIEREA FIRMEI

OXYLUS Development este o fima de outsourcing infiintata de curand care ofera solutii complete clientilor sai, de la identitate de imagine pana la aplicatii web complexe. Conducerea firmei se bazeaza pe o experienta personala solida de 7 ani in domeniu si relatii de lunga durata cu clienti din Europa si Statele Unite pentru o foarte rapida expansiune. Odata cu cresterea valorii si numarului proiectelor dezvoltate, echipa se va mari iar angajatii cu spirit de initiativa, profesionisti si loiali companiei vor fi promovati.