Reprezentant Comercial cu limba germana

SC Veo Worldwide Services SRL

04-09-2014 | EXPIRA LA 04-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ref (R30705012140)
Obiectiv: Dezvoltarea portofoliului de furnizori europeni si construirea unei relatii comerciale cu furnizorii din portofoliul zonei repartizate, in vederea atingerii obiectivelor cantitative si calitative stabilite la inceputul fiecarei luni.
In calitate de Reprezentant Comercial in Veo, principalele misiuni vor fi:

Identificarea de noi furnizori, prezentarea domeniului de activitate cu scopul de a detecta diverse oportunitati de achizitie;
Introducerea furnizorilor identificati in baza de date a companiei;
Gestionarea bazei de date cu furnizori existenti;
Colaborarea cu achizitorul din zona alocata (realizarea agendei de intalniri a acestuia si redactarea dosarelor de prezentare a produselor identificate, asigurand totodata corectitudinea si monitorizarea exacta a acestor dosare);
Mentinerea relatiilor comerciale de colaborare continua cu furnizorii existenti si cu funizorii potentiali.


CERINTE

Cautam o persoana dinamica, autonoma, cu spirit de initiativa si capacitate de organizare pentru a se alatura proiectului comercial Veo la sediul nostru din Iasi. pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de:

-Cunostinte de limba germana (nivel minim B1-B2);
-Abilitati comerciale;
-Abilitati de comunicare si persuasiune.


BENEFICII OFERITE

Formare la nivel international;
Reale oportunitati de dezvoltare a carierei intr-un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;
Cursuri gratuite de limba francza;
Pachet salarial si mediu de lucru atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Veo este o companie care furnizează servicii de top B2B, cu 250 de angajaţi , peste 8 ani de experienta în România si o crestere anuala de 70%. Activitatea noastră acoperă o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: comerţ, IT, finanţe, resurse umane.
Veo este acel mediul multicultural în care orice profesionist îşi doreşte să activeze si sa evolueze. Încurajăm diversitatea, transparenţa şi originalitatea: aici apreciem deopotrivă munca în echipă, dar şi spiritul antreprenorial.
Oferim instruire la nivel internaţional în domenii multidisciplinare, spirijin şi continuitate în carieră. Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung cu un lider al pieţei, care le oferă clienţilor calitate şi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta !