Laborant Încercări Fizico-Mecanice(Iași)

Sc Smart Hr Srl

21-04-2017 | EXPIRA LA 21-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vechime în laborator de drumuri: Minim 3 ani
Studii: Studii medii(absolvent școală profesională, liceu, școală tehnică-în domeniul construcțiilor)
Posesor permis auto categoria B
Cunoștințe(medii) operare PC-Word, Excel
Bune abilități de comunicare


CERINTE

Efectuează prelevări de materiale: agregate(balast), pământuri-din teren, mixturi asfaltice-de la instalație
Efectuează prelevări și determinări pe betonul proaspăt (confecționare cuburi/prisme, lucrabilitate(tasare), temperatură) la locul de punere în operă
Efectuează determinări în situ, specifice lucrărilor de terasamente-grad de compactare, pârghie Benkelman, placă statică(Lukas), placă dinamică(ZORN)
Participă în cadrul laboratorului la efectuarea determinărlor pe materialele prelevate din teren: Încercarea Proctor, granulozitate, umiditate și de la stația de mixturi asfaltice: granulozități sorturi, confecționare cilindrii Marshall, etc.
Întocmește documentele specifice determinărilor pe care le efectuează, le completează la zi și le arhivează corespunzător;
Efectuează activități de întreținere a laboratorului și aparaturii din dotare
Colaborează cu ceilalți membrii ai laboratorului pentru activitățile commune, atunci când situația o impune


DESCRIEREA FIRMEI

Bine ai venit! Ai ajuns in universul joburilor inteligente! SMART HR ofera de 15 ani servicii integrate de resurse umane. Esti in cautarea unei provocari sau a unei schimbari? Ai vrea un job in Cluj Napoca sau in alt oras al tarii? Poti sa ne spui despre cariera la care visezi si sa ne trimiti un CV la andra@smart-hr.org sau la recrutare@smart-hr.org pentru a intra in baza de date. Consultantii nostri te asteapta cu mai multe detalii la nr. de tel. +40 758 248 444 / +40 749 055 025 sau te asteptam pe www.smart-hr.org.