Joburi Ingineri Proiectanti in Iasi - specialitati: constructii, hidrotehnica, mecanica

ANTAL International Network Romania - Iasi office

02-04-2016 | EXPIRA LA 02-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

ANTAL International - agentie de recrutare, cauta pentru angajare in companie straina cu prezenta internationala, in orasul Iasi:

Ingineri Proiectanti cu specialitatile: constructii, hidrotehnica, mecanica.

Descriere - responsabilitati job:
Realizarea de proiecte exclusiv pentru pietele externe, de constructii civile si industriale, drumuri si poduri, structuri, lucrari hidrotehnice, instalatii, echipamente si automatizari in constructii;


CERINTE

Cerinte minime pentru angajare:
- diploma de licenta inginer, in oricare dintre specialitatile: constructii, hidrotehnica, mecanica;
- abilitati de lucru cu aplicatiile de proiectare asistata de computer, AutoCAD, Autodesk, Inventor, SolidWorks, CREO, Pro Engineer si alte aplicatii similare ;
- cunostinte de limba engleza – de nivel mediu spre ridicat;

Aspecte care constituie avantaj pentru angajare:
- cunostintele de nivel avansat de limba engleza;
- cunostintele altor limbi straine;
- cunostinte avansate de AutoCAD 3D, Civil 3D, Revit;
- experienta de lucru in proiectare;


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- un job provocator si sansa dezvoltarii unei cariere de top, cu conditii de lucru la standarde internationale;
- lucrul intr-o companie stabila, cu reputatie si prestigiu la nivel global;
- acumulare continua de cunostinte noi, castigarea de experienta prin lucrul cu cele mai noi instrumente de proiectare si tehnologii de nivel mondial;
- traininguri de specialitate
- stagii de lucru in proiecte ample - internationale, la alte sedii din strainatate ale companiei;
- oportunitatea de a lucra la proiecte complexe, de anvergura europeana si mondiala;
- pachet salarial stimulativ cu cresteri si promovare continua, corelate, cu dezvoltarea nivelului de cunostinte, competente si experienta in proiectare.

Numarul de locuri este limitat! Aplica acum si trimiteti rapid CV-ul dvs
officeiasi (arond) antal.com

Multumim celor care vor aplica si mentionam ca vom contacta doar acei candidati care corespund profilului de candidat mentionat.

Mult succes!


DESCRIEREA FIRMEI

Descrierea firmei de recrutare
ANTAL International Network - este o companie cu prezență internațională, care activează în domeniul selecției și recrutării de personal, cu sediul central în Londra, Marea Britanie.

ANTAL este lider în regiunea Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia (EMEA & Asia), în serviciile de recutare și selectie de personal, pentru pozițiile de nivel middle si top management.

Viziunea ANTAL este: "5 continente - o singură viziune: Identificarea Talentelor!"

Cifrele noastre vorbesc pentru noi: ANTAL are o prezență pe 5 continente, în 30 de țări și peste 100 de birouri - reprezentanțe locale, cu peste 1000 de experți în recrutare, specializati pe recrutarea de talente, într-o amplă gamă de sectoare de activitate și de categorii profesionale.

În cei peste 22 de ani de activitate, încă de la începuturile activității în 1993, în plan global, ANTAL International a servit peste 6.000 de clienți, desfășurând peste 100.000 de proiecte de recrutare, în 75 de țări, oferind serviciile sale care cuprind o gamă complexă de soluții de recrutare de personal, de la metodele de recrutare directă - țintită, de tip "head-hunting", cât și soluțiile tradiționale de selecție și recrutare.

ANTAL are capacitatea de a oferi servicii inovative și moderne de căutare și recrutare de personal, în orice proiect de recrutare, prin oferirea către clienți a celor mai bune practici și expertize, acumulate de compania ANTAL International Network la nivel global, prin oferirea de consultanță, informații, cunoștințe și experiență acumulate din întreaga sa rețea globală de reprezentanțe, in toate sectoarele economice de activitate, într-un extinsă gama de tipuri de joburi și beneficiind și de expertiza transversală multi-geografică.

În România ANTAL International Network are birouri în trei mari orașe: București, Timișoara și Iași.

Biroul ANTAL International Network din Iași, cu cei patru Consultanti Seniori acoperă prin serviciile sale Nordul și Estul României în toate sectoarele de activitate și pentru toate categoriile de profesionale - locuri de muncă.

Urmăriți toate oportunitațile noastre pe care le postam periodic:
( facebook.com/antal-iasi ) , ( antal.com/job-search )

ANTAL: 5 continente - o singură viziune: Identificarea Talentelor !