Imobiliare Casa LUX cauta consilieri imobiliari pentru Iasi si Bacau

Imobiliare Casa LUX

07-05-2015 | EXPIRA LA 09-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia Imobiliara Casa LUX si-a inceput activitatea in anul 2008 in orasul Onesti, a continuat din 2010 in Bacau iar din 2013 activeaza si in orasul Iasi pe piata imobiliara.

Cu o experienta bogata in intermedieri privind inchirierea/vanzarea de imobile (apartamente, case, terenuri, spatii comerciale), Agentia Imobiliara Casa LUX cauta sa-si intregeasca echipa de consilieri imobiliari.


CERINTE

- sa fii persuasiv, convingator si hotarat;
- sa nu cauti un loc de munca unde sa iti placa sa astepti sa treaca ziua;
- sa-ti doresti sa faci bani direct proportional cu munca pe care o depui;
- sa fii un autodidact;
- sa ai minim 25 de ani si studiile finalizate;
- sa detii permis de conducere categoria B;


BENEFICII OFERITE

Ce oferim:

- logistica (telefon, masina de serviciu, laptop, ultimele softuri in domeniu, etc.)
- un mediu antrenant si dinamic unde este apreciata calitatea;
- salariu motivant in functie de rezultate
- posibilitate de evolutie din punct de vedere financiar si profesional
- alte oportunitati (discutate in detaliu la interviu cu cei selectati)


DESCRIEREA FIRMEI

Agentia imobiliara Casa Lux si-a inceput activitatea in anul 2008 in municipiul Onesti, urmand a se dezvolta in anul 2010 in Bacau, iar din 2013 si pe piata imobiliara din Iasi.

Prin profesionalism si gama de servicii oferite in domeniul imobiliar, compania se adreseaza tuturor celor care doresc sa incheie tranzactii imobiliare (vanzari, cumparari si inchirieri de apartamente, terenuri, case si spatii comerciale).

Inca de la inceput, principiile de baza care ne-au ghidat activitatea au fost orientate catre client, prin competenta de a oferi “alegerea potrivita” bazata pe nevoile acestuia, prin calitate si solutii inovative care ne-au distins fata de concurenta.

Odata cu experienta acumulata, prin seriozitatea si o politica manageriala de sustinere a intereselor clientului, ne-am construit o serioasa reputatie in domeniu, care se transpune in angajamentul sincer fata de toti clientii de a lucra la cele mai inalte standarde si cu diligenta adevaratilor profesionisti.

Daca ati colaborat cu noi stiti ca ne caracterizeaza IMPLICAREA, SERIOZITATEA, PROMPTITUDINEA si PASIUNEA in tot ceea ce facem.

Pentru ca respectam timpul dumneavoastra, ne straduim sa va gasim locuinta cea mai apropiata dorintelor si necesitatilor pe care ni le transmiteti, de unde si motto “Tu iti doresti… noi iti oferim…”.

Asadar, indiferent daca sunteti pentru prima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau sunteti un investitor experimentat ce doreste sa-si largeasca orizontul, noi suntem alegerea potrivita si impreuna vom construi o solutie personalizata pentru fiecare.

Creativitatea, daruirea, dinamismul, adaptabilitatea la schimbare si atentia la detalii definesc agentia imobiliara “Casa Lux”. Castigul reciproc este descrierea succinta a unui parteneriat de succes, lasand in urma si o stransa legatura interumana. Pentru ca succesul unei afaceri se cladeste pe o strangere ferma de mana.

Cu deosebita placere,

echipa Imobiliare Casa LUX Bacau / Iasi