Farmacist / Asistent farmacie pt orasul Iasi

REMEDIO FARMACII

14-12-2007 | EXPIRA LA 13-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elibereaza medicamentele cu prescriptie medicala;
Supravegheaza eliberarea medicamentelor de catre asistentii de farmacie;
Informeaza pacientii despre modul de utilizare al medicamentelor si despre potentialele lor riscuri sau efecte adverse;
Identifica nevoile pacientilor si formuleaza recomandari;
Prepara retete magistrale si preparate oficinale, intocmeste documentatia pentru prepararea lor;
Supravegheaza divizarea preparatelor oficinale de catre personalul auxiliar;
Tine evidenta produselor toxice si stupefiante;
Face parte din comisia de inventariere periodica;
Administreaza stocurile si isi asuma gestiunea colectiva impreuna cu tot personalul din unitatea farmaceutica;
Intocmeste comanda pentru aprovizionarea farmaciei;
Promoveaza imaginea companiei prin oferirea de consultanta clientilor/pacientilor;


CERINTE

- obligatoriu absolvent al Facultatii de Farmacie/ Scoala postliceala
- orientare catre relatia cu clientul
- cunostinte operare PC
- atentie distributiva
- comunicativ
- dornic sa acumuleze cat mai multe cunostinte in domeniu
- orientare catre pacient


BENEFICII OFERITE

-Pachet salarial motivant salariu fix+bonusuri in functie de vanzari
-Mediu de lucru placut
-Posibilitati de dezvoltare


DESCRIEREA FIRMEI

Farmaciile Remedio investesc în dezvoltarea serviciilor

Comunicat de presa;
Bucure¿ti, 29 august – Lan¿ul de farmacii Remedio, parte a Montero Grup, anun¿¿ demararea procesului de schimbare a imaginii farmaciilor sale din toat¿ ¿ara. Pân¿ la sfâr¿itul anului 2007 procesul de rebranding va fi finalizat în cele 21 de farmacii din Bucure¿ti urmând ca pân¿ în 2009 toat¿ unit¿¿ile s¿ func¿ioneze conform acelora¿i standarde. Remedio de¿ine în acest moment 58 de farmacii la nivelul întregii ¿¿ri.

Investi¿ia în rebranding-ul celor 58 de farmacii va dep¿¿i suma de 3 milioane de euro ¿i va cuprinde printre altele: servicii noi, în exclusivitate pentru pia¿a local¿, cre¿terea portofoliului de produse, o abordare personalizat¿ a pacien¿ilor, mai multe avantaje pentru angaja¿i, dar ¿i un mediu de lucru îmbun¿t¿¿it datorit¿ schimb¿rii design-ului.

„Schimbarea imaginii este un element care ¿ine în primul rând de maturitatea la care am ajuns dar ¿i de strategia de pia¿¿ pe care o vom adopta în perioada urm¿toare. Remedio este o afacere de familie care s-a dezvoltat semnificativ promovând valorile tradi¿ionale ale familiei ¿i punând un accent deosebit pe partea de preven¿ie ¿i tratamente naturiste. Dorim s¿ câ¿tig¿m încrederea pacien¿ilor no¿tri prin modul de abordare personalizat dar ¿i prin serviciile unice pentru pia¿a din România,” a declarat Amalia Georgescu, General Manager Remedio.

Pe termen mediu ¿i lung, Remedio î¿i propune un ritm de cre¿tere accelerat în ceea ce prive¿te num¿rul de farmacii. Astfel pân¿ la sfâr¿itul anului 2007 vor fi deschise noi farmacii ajungând la 75 de unit¿¿i iar pân¿ în 2009 planul de dezvoltare prevede un num¿r de aproximativ 300 de farmacii.

Unul din elementele esen¿iale ale procesului de dezvoltare ¿i schimbare a imaginii este legat de partea de servicii ¿i programe care s¿ acopere nevoile întregii familii. Au fost create, pentru prima dat¿ în România, servicii speciale atât pentru m¿mici ¿i bebelu¿i – Col¿ul de sarcin¿ cu produse unice pe pia¿a româneasc¿ – dar ¿i servicii destinate preven¿iei în care sunt incluse remediile naturiste sau programele de m¿surare a colesterolului. De asemenea, categoria de produse dermocosmetice va fi îmbog¿¿it¿ cu game ¿i servicii noi.

“Vom introduce produse ¿i categorii de produse în exclusivitate pentru pacien¿ii români dar, în acela¿i timp, vom încerca s¿ derul¿m ¿i un proces continuu de informare ¿i educare a pacien¿ilor cu privire la posibilit¿¿ile de care dispun pentru a adopta o atitudine preventiv¿ în privin¿a propriei st¿ri de s¿n¿tate,” a declarat Amalia Georgescu.

Lan¿ul de farmacii Remedio a încheiat anul 2006 cu o cifr¿ de afaceri de 19 milioane euro iar pentru anul acesta estimeaz¿ o cre¿tere organic¿ de 25% pentru cele 58 de unit¿¿i existente.


Despre Remedio
Lan¿ul de farmacii Remedio face parte din Montero Grup ¿i are ca ac¿ionari familia Tudorache ¿i fondul de investi¿ii Pharma Investment (Islanda). Prima farmacie Remedio a fost deschis¿ în anul 1991 în Bucure¿ti de c¿tre familia Tudorache. La ora actual¿ Remedio are un num¿r de 58 de farmacii situate în ora¿ele: Bucure¿ti, Bihor, Br¿ila, Gala¿i, Sibiu, Timi¿oara, Ia¿i, Giurgiu, Constan¿a ¿i Bra¿ov.