facturist/casier

SC CASTELLUCI SRL

25-05-2007 | EXPIRA LA 24-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Efectueaza operatiuni de incasari si plati in numerar pentru activitatea societatii, respectand Regulamentul operatiunilor de casa si asigura securitatea numerarului pastrat in casa de bani in timpul programului normal de lucru si dupa fiecare zi de serviciu;
- Efectueaza incasari in numerar de la persoane fizice sau juridice, reprezentand contravaloarea produselor livrate, a serviciilor prestate, a lucrarilor executate si a altor drepturi ale unitatii, pe baza documentelor de incasare vizate pentru control financiar preventiv propriu si deconteaza ca plata facturile aprobate;
- Pregateste banii pentru banca si verifica foile de depunere in banca;
- Intocmeste zilnic registrul de casa prin inscrierea tuturor operatiunilor de incasari si plati, stabilind soldul zilnic;
- Colaboreaza cu angajatii departamentului financiar-contabil in vederea verificarii corelarii datelor inregistrate;
- Inregistreaza bonurile fiscale aferente gestiunii;
- Tine evidenta situatiilor stocurilor pe gestiune
- Intocmeste si semneaza notele de intrare receptie si constatare de diferente aferente intrarilor facute in gestiune;
- Saptamanal va transmite la Serviciul Financiar-Contabil toate actele si va solicita salariatului din cadrul Serviciului Financiar-Contabil sa semneze de primire.


CERINTE

-initiativa, orientare spre rezultate
-capacitate de rezolvare a problemelor
-spirit organizatoric
-cunostinte solide de operare PC
-studiile superioare pot constitui un avantaj


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv
Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o companie de renume


DESCRIEREA FIRMEI

Castelluci a luat fiinta in anul 1996 avand ca obiect de activitatea comertul cu materiale de constructii.
Piata tinta a companiei Castelluci este Regiunea de Nord-Est. Domeniul de activitate este deosebit de dinamic, acest lucru influentand politica de dezvoltare a companiei, atat pe termen mediu cat si lung.
In cei aproape 11 ani de activitate, compania Castelluci s-a dezvoltat ajungand astazi sa fie un reper in domeniul distributiei materialelor de constructii, in Regiunea de Nord Est.
Misiunea companiei Castelluci este orientata spre satisfacerea standardelor si performantelor pietii prin crearea unui mediu profesionist de derulare a activitatilor specifice.
Principiile care guverneaza activitatea companiei Castelluci sunt:
- Profesionalismul - este principiul de baza al Castelluci, compania fiind orientata spre satisfacerea cu profesionalism a nevoilor clientilor, activitatea firmei fiind in concordanta cu standardele si rigorile comerciale de cel mai inalt nivel.
- Servicii de calitate - activitatea companiei consta in oferirea unor pachete de produse si servicii care au la baza calitatea.
- Eficienta si promptitudinea serviciilor oferite
- Responsabilitatea fata de clienti si mediul de afaceri.
Pentru respectarea acestor principii, Castelluci investeste permanent in oameni, infrastructura, imagine, dovada a acestui lucru fiind imaginea pe care si-a creat-o de-a lungul activitatii.