Director de Vanzari Iasi

Evolution HCC

24-08-2017 | EXPIRA LA 23-09-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam pentru clientul nostru o companie privata din DOMENIUL FARMACEUTIC DIN IASI, DIRECTOR DE VANZARI.

*Pune-ti in valoare abilitatile de coordonare si organizare intr-un job cu responsbilitati si provocari zilnice.

*Te vei dezvolta si iti vei atinge potentialul maxim in vanzarile farmaceutice din Romania dar si pe alte tari din Europa.


CERINTE

*Daca ai experienta de minim 4 ani intr-o pozitie de conducere in care ai alcatuit, motivat si coordonat o echipa cu ajutorul abilitatilor de comunicare, negociere si persuasiune.

*Daca ai capacitatea de a crea si analiza un plan de afaceri si ai cunostinte de MS Office la nivel mediu-avansat la fel si limba engleza cu scris si vorbit atunci avem pentru tine o pozitie de director de vanzari disponibila.

*Va trebui sa asiguri formarea unei echipe de agenti de vanzari, sa asiguri implementarea politicilor comerciale ale companiei, sa iti asumi raspunderea fata de echipa ta organizand periodic intalniri, sa participi la evenimentele si congresele de profil, sa identifici in mod activ si continu, noi oportunitati de dezvoltarea a companiei.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolution HCC este soluţia ideală pentru orice probleme legate de personal. Vă punem la dispoziție cele mai inovative servicii în organizarea de training-uri și teambulding-uri. De asemenea oferim servicii de recrutare și selecție de personal, coaching, evaluare personal, consultanță în toate orașele din țară, prin birourile regionale din Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu, Iasi dar funcționam și ca un Department HR extern pentru clienții nostri din toate domeniile.