Customer Service Advisor (Suport Tehnic) in limba Maghiara

Capgemini

26-06-2017 | EXPIRA LA 26-07-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pozitia pentru care recrutam in momentul de fata este de Customer Service Advisor si presupune asistenta tehnica prin telefon si e-mail pentru diferiti clienti.

Este o pozitie de tip entry level unde NU sunt necesare cursurile sau experienta, in prima perioada de angajare oferim gratuit programe de training in care invatati tot ceea ce este necesar sa cunoasteti pentru a va putea desfasura activitatea fara probleme.


In cazul in care sunteti interesat de un job, ne poti trimite aplicatia ta pe adresa: rosuceavarecruiting.ro@capgemini.com.


CERINTE

In schimb este necesar sa cunoasteti limba Maghiara la nivel conventional, deoarece clientii nostri sunt vorbitori de aceasta limba.


BENEFICII OFERITE

Oportunitate sa faci parte dintr-o echipa de tinere talente, ce intră pe piaţa muncii din Suceava?
Oportunitate sa lucrezi intr-o multinationala ce isi va deschide operatiunile la Suceava? Pachet salarial atractiv;
Bonuri de masa;
Bonus pentru tura de noapte;
Decontare transport;
Trainig-uri gratuite.


DESCRIEREA FIRMEI

Capgemini is one of the world's foremost providers of consulting, technology, outsourcing services and local professional services. Present in over 40 countries with almost 140,000 employees, the Capgemini Group helps its clients transform in order to improve their performance and competitive positioning.

We offer an array of integrated services that combine top-of-the-range technology with deep sector expertise and a strong command of our four key businesses.