Consultant imobiliar

Uil Casa

19-01-2015 | EXPIRA LA 18-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa Uil Casa Imobiliare Iasi te invita sa aplici pentru pozitia de Consultant Imobiliar!


Esti o persoana energica, dornica de a invata lucruri noi, care vrea sa lucreze alaturi de o echipa dinamica? Esti inca student si vrei sa acumulezi experienta profesionala? Atunci poti opta pentru pozitia de Consultant Imobiliar si beneficiezi de program flexibil, training si posibilitatea de a promova intr-un timp scurt.

A lucra alaturi de Uil Casa Imobiliare inseamna performanta, posibilitatea de a-ti dezvolta atat latura profesionala, cat si latura personala. Pozitia de Consultant Imobiliar implica activitate antrenanta, astfel, ai sansa de a acumula experienta si de a dezvolta abilitati de comunicare.

Asteptam CV-ul tau la sediul agentiei Uil Casa, Iasi,strada Garii nr.5 sau pe pagina noastra www.uilcasa.ro/cariera


CERINTE

Permis categ.B


DESCRIEREA FIRMEI

UIL CASA! Din 2010 Uil Casa Imobiliare este unul din principalii furnizori de solutii imobiliare din Iasi. Suntem o echipa de profesionisti hotarati si determinati de a ajuta oamenii in cel mai eficient mod posibil. Specialistii nostri impartasesc aceleasi valori ca si viziunea si visul clientului nostru. Uil Casa a asistat de-a lungul timpului sute de ieseni in realizarea visurilor lor. Visul de a avea o CASA! Uil Casa a asistat de-a lungul timpului companii de talie medie si mare care au tranzactionat peste 50 000 mp de spatii de birouri si spatii comerciale.