Business Sales Representative

POLARA

26-10-2017 | EXPIRA LA 25-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Business Sales reprezentative este o functie in care se pune un accent deosebit pe acţiunea independentă si pe initiativa. Pozitia in cardul firmei presupune angajamentul de a oferi un interes special pentru a intelege serviciile oferite de agentia POLARA, procesele si legislatia aplicata acestora. Focusul va fi orientat spre toate firmele si companiile existente in piata regionala si interna iar activitatile reprezentantului in vanzari busines to busines vor include dar nu se vor limita la: prospectarea relatiilor de afaceri prin acoperirea ariei de servicii oferite, identificarea solutiilor in situatiile de rezistenta a potentialilor clienti, stabilirea, prezentarea, negocierea si incheierea contractelor, mentinerea si imbunatatirea permanenta a relatiilor cu actualii si potentialii clienti.
Activitatile principale ale unui Business Sales reprezentative urmaresc dezvoltarea bazei de clienti a agentiei de munca POLARA prin procese active de vanzare la nivel national si regional, pozitionarea companiei, promovarea serviciilor oferite de companie catre clientii business precum si ofertarea si negocierea contractelor. O parte a activitatii va fi orientata spre crearea si promovarea imaginii firmei la nivel regional si national, iar o parte, si cea mai consistenta, va reprezenta vanzarea directa a serviciilor si negocierea contractelor cu managerii firmelor si corporatiilor.


CERINTE

Cunoasterea si aplicarea noilor strategii de marketing si vanzari de servicii
Abilitatea de a dezvolta si mentine un networkig de afaceri activ;
Creativitate in definirea si prezentarea serviciilor;
Multitasking si capacitate de organizare si prioritizare a activitatii;
Viziune personala si strategii de lucru translatate in obiective masurabile, compatibile si specifice precum si detalierea acestora in planuri de actiuni
Abilitatea de ajustare a strategiilor de vanzare dupa schimbarile pietii si ale domeniului de activitate al firmei
Capacitatea de a intelege efectele cuvintelor si actiunilor asupra clientului pentru a sti exact daca trebuie sa continui, sa te opresti, sa prezinti o dovada etc.
Cunoasterea efectelor comunicarii verbale si non-verbale in procesul de vanzare, procesul de negociere si in managementul relatiei cu clienti.
Excelente abilitati de comunicare, negociere si prezentare;

Caracteristici personale
Persoana:
Ambitioasa si perseverenta pana la succes;
Capabila de o gandire duala;
Cu placerea de a interactiona cu oamenii si bucuria de a cunoaste permanent noi persoane;
Atenta la detalii, diplomata, tenace, capabila sa invete repede, cu o gandire analitica;
Dinamica, flexibila, disponibila;
Sigura de sine si optimista;
Studii superioare (preferabil in domeniul marketing sau economic);
Exeprienta in vanzari directe Business to Business (asigurari, banci, servicii) de minim 5 ani;
Cunostinte avansate de operare PC;
Limba Engleza - nivel avansat;
Disponibilitate pentru deplasari;
Permis auto cat B.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial fix;
Bonus trimestrial in functie de atingera indicatorilor de performanta (nr. contracte incheiate, gradul de vizibilitate a imaginii firmei, numarul de cereri de servicii, etc).


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de munca temporara