Asistent Trezorerie cu limba franceza

SC Veo Worldwide Services SRL

20-02-2015 | EXPIRA LA 22-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de Asistent trezorerie, principalele tale misiuni vor fi :
-gestionarea fluxurilor financiare ;
-gestionarea zilnica a nevoilor de trezorerie prin utilizarea instrumentelor financiar-bancare specifice in concordanta cu nevoile de moment ale companiei ;
- gestionarea conturilor bancare si a devizelor ;
-mentinerea in permanenta a unei relatii active cu bancile implicate in vederea clarificarii si solutionarii erorilor la nivelul sistemelor de plati implimentate ;
-realizarea activitatilor administrative specifice pozitiei sale (creare baze de date clienti, arhivarea documentelor bancare).


CERINTE

Cautam o persoana receptiva, comunicativa, cu initiativa, spirit de echipa si capacitate de organizare pentru a se alatura departamentului financiar, la sediul nostru din Iasi.
Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie sa ai :
- studii economice, experienta de minim 1 an in domeniul financiar;
- cunostinte bune de limba franceza(nivel B1) si limba engleza la nivel incepator;
- capacitate de analiza si sinteza : gandire logica, spirit analitic;
- excel – nivel mediu;
- atentie la detalii, capacitatea de a lucra independent.


BENEFICII OFERITE

Beneficii :
• Reale oportunitati de dezvoltare a carierei intr un mediu profesionist, alaturi de o echipa dinamica si de succes;
• Pachet salarial si mediu de lucru atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Veo este o companie care furnizează servicii de top B2B, cu 250 de angajaţi , peste 8 ani de experienta în România si o crestere anuala de 70%. Activitatea noastră acoperă o arie largă de domenii în care activează clienţii noştri internaţionali: comerţ, IT, finanţe, resurse umane.
Veo este acel mediul multicultural în care orice profesionist îşi doreşte să activeze si sa evolueze. Încurajăm diversitatea, transparenţa şi originalitatea: aici apreciem deopotrivă munca în echipă, dar şi spiritul antreprenorial.
Oferim instruire la nivel internaţional în domenii multidisciplinare, spirijin şi continuitate în carieră. Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung cu un lider al pieţei, care le oferă clienţilor calitate şi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta !