Arhitect

SC CAD-ON SRL

15-01-2018 | EXPIRA LA 14-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

CERINTE ce trebuiesc indeplinite :
Cunoasterea aprofundata a unui program de arhitectura – Autocad si/sau Archicad
Experienta in alte software-uri precum Lumion, 3dsMax, Sketchup, etc prezinta un avantaj
Capacitatea de a citi si lucra dupa planuri/vederi/sectiuni si imagini de arhitectura
Integritate si capacitatea de a lucra individual sau in echipa
Persoana sociabila si energica
Punctualitate si capabilitate de a respecta termene
Spirit de observatie si grija pentru detalii
Confidentialitate in relatia cu clientul.
Abilitati de desen tehnic pentru intocmire relevee
Multitasking

La viitorul nostru coleg vom aprecia si vom recompensa adecvat calitati personale precum motivarea, resposabilitatea profesionala, dorinta de a confirma, atitudinea constructiva, spiritul de echipa, bunul-simt si loialitatea. Iar ca o recunoastere din partea noastra a abilitatilor sale profesionale si a calitatilor personale, beneficiile vor veni sub forma de mariri salariale la perioade negociate, bonusuri pentru contributii importante la proiecte, avansare ierarhica. Pentru o evaluare corecta, contributiile personale in cadrul proiectelor vor fi monitorizate.


CERINTE

Cautam un candidat dornic sa faca parte dintr-o echipa tanara dar experimentata care isi desfasoara activitatea in proiectarea cladirilor rezidentiale si industriale precum si a realizarii proiectelor de amenajare urbanistica.
Candidatul cautat trebuie sa fie absolvent al studiilor de arhitectura, insa nu e obligatoriu dreptul de semnatura, cu o foarte buna viziune in spatiu, motivat, riguros, comunicativ, creativ, pasionat, curios si cu abilităţi excelente de a lucra si comunica în echipă.