Angajam Sofer livrare produse cosmetice profesionale cu experienta

ESTEL SVX GROUP SRL

21-03-2017 | EXPIRA LA 20-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Angajam Șofer livrare produse cosmetice profesionale cu experiență
Firma de distribuție a produselor cosmetice profesionale angajează part-time sofer cu experiență în domeniu, cerințe: permis de conducere și o bună experiență fără incidente rutiere, referințe de ultimile locuri de muncă, cunoașterea jud. Iași, cazier curat, spirit de echipă.
Vă rugăm să expediați CV-ul cu poză sau cel puțin numărul de telefon, menționând postul la care aplicați candidatura Dumneavoastră.


CERINTE

Permis de conducere și o bună experiență fără accidente rutiere, referinte de ultimile locuri de munca, cunoastera jud. Iasi, cazier curat spirit de echipa.
Ziua de munca - part time - 4 ore (14.00-18.00).
Cu posibilitatea de a activa si full time - 8 ore pe zi.


DESCRIEREA FIRMEI

"Estel SVX Group" SRL - Distribuitor oficial in România al Companiei "Unicosmetic»SRL Producătoare produse cosmetice profesionale pentru păr, marca ESTEL Professional.
Estel Professional este un partener profesionist al Hairstylistului. Companie la nivel mondial, cu un concept inovator și abordare remarcabilă.
ESTEL Professional oferă o gamă completă de produse profesionale de îngrijire a părului, vopsire și styling. Compania "UNICOSMETIC" are o rețea de distribuire larga in toate regiunile de Russia, Letonia, Lituania, Germania, Polonia, Austria.