Angajam croitoreasa/croitor cu experienta

POLARA

23-03-2017 | EXPIRA LA 22-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atelier de creatie, angajeaza croitoreasa cu experienta in realizarea de pardesie, paltoane, costume dama in serie mica sau la comanda.

Candidatul ideal
Candidatul ideal este acela cu experienta in croitorie - in special in realizarea de pardesie, paltoane, costume dama si rochii de zi. Dorim sa alaturam echipei o persoana foarte serioasa, cu abilitati si aptitudini de creatie vestimentara , si pasionata de acest domeniu.

Descrierea jobului
Job-ul presupune crearea de modele si realizarea tiparelor, precum si etapizarea proceselor de coasere pana la executarea produsului finit.

Transmiterea candidaturilor
Candidatii interesati pot trimite CV-ul la adresa de e-mail recrutare@polara.ro , la care pot atasa imagini ale creatiilor personale (dupa caz). Informatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon 0232274117. Doar persoanele selectate vor fi contactate în vederea stabilirii unui interviu. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Descrierea companiei
Firma noastra realizeaza in propriul atelier de creatie piese vestimentare in ton cu tendintele actuale. Avem sansa de a lucra in fiecare zi cu materiale de cea mai buna calitate, ne dedicam elegantei, si dorim sa oferim fiecarui client o experienta extraordinara prin purtarea vestimentatiei perfecte. Avem o echipa tanara, unita, degajata, mereu cu zamberul pe buze. Te asteptam sa te alaturi!


CERINTE

- sa aiba cunostinte solide de croitorie;
-persoana ambitioasa, loiala, profesionala, hotarata, punctuala, organizata, disciplinata;
-prezenta agreabila, tinuta si conduita ireprosabile, comportament adecvat
-atitudine pozitiva si proactiva;
-abilitati de organizare, sistematizare si atentie la detaliu.


BENEFICII OFERITE

-mediu de lucru placut;
- program flexibil;
- salariu atractiv;


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de munca temporara