Senior Accountant

SC Veo Worldwide Services SRL

20-11-2015 | EXPIRA LA 20-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te Departamentului Financiar–Contabil, la sediul nostru din Iaşi!
Noi apreciem autonomia, spiritul organizatoric şi atenţia la detalii, iar tu vei regăsi în echipa noastră profesionalism, determinare şi solidaritate!

In calitate de Senior Accountant în Veo, vei avea următoarele responsabilităţi:

(R51007020150)

- Înregistrarea în contabilitate a operațiunilor referitoare la tranzacțiile financiare ale societăților avute în gestiune (facturi, încasări și plăți, validarea realizării cifrei de afaceri, etc.), operațiuni efectuate zilnic, cu scopul de a asigura respectarea temenelor de realizare;
- Analizarea principalelor conturi de bilanț (furnizori, clienți, trezorerie, împrumuturi, datorii către instituții publice, salariați și alte organisme sociale) cu scopul de a urmări coerența acestora și de a justifica soldurile;
- Elaborarea de rapoarte privind reconcilieriea tranzacțiilor bancare (între conturile bancare și operațiunile înregistrate în contabilitate) cu ajutorul softurilor specifice, cu scopul de a detecta eventualele anomalii sau tranzacții nejustificate;
- Manipularea conturilor de amortizare pentru diferitele bunuri aflate în patrimoniul societăților din portofoliu și verificarea corectitudinii înregistrărilor contabile generate de manipularile în cauză;
- Înregistrarea periodică a extraselor de cont ale societăților avute în gestiune;
- Realizarea de situații financiare lunare, periodice și anuale;
- Întocmirea de situații financiare anuale: Bilanț, Cont de profit și pierdere, Anexe;
- Participarea la realizarea rapoartelor financiare solicitate de către managementul societăților gestionate în portofoliu.


CERINTE

- Studii economice, cunoştinţe contabile;
- Experienţă de operare Excel;
- Experienţă de lucru relevantă în domeniu de minim 3 ani;
- Cunoştințe de limba franceză (A2);
- Atentie la detalii şi la acurateţea datelor;
- Placerea de a lucra cu cifrele şi de a gestiona diverse situaţii financiare;
- Cunoaşterea programului de lucru SAP (constituie un avantaj).


BENEFICII OFERITE

- Posibilitatea de dezvoltare a carierei, prin participarea la training-uri de specialitate pentru dezvoltarea competenţelor (atât în ţară cât şi în străinătate);
- Mediu de lucru internațional, alături de o echipă tanară şi profesionistă;
- Pachet salarial motivant.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!