Turism Grecia. Salarii cuprinse intre 600-900 Euro/luna!

BANCA DE JOBURI

12-09-2014 | EXPIRA LA 12-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Studentii si tinerii care vor sa castige bani pe perioada vacantei si carora le place sa si calatoreasca, pot alege un job prin intermediul programelor noastre de munca in Grecia.

Vor fi selectate peste 30 de persoane pentru locuri de munca in cadrul lanturilor hoteliere din statiunile turistice din Grecia (Rhodos, Santorini, Kos, Patmos, Creta, Zakintos etc.)

Posturile vacante sunt urmatoarele: Cameriste, Ospatari/te, Ajutoare de bucatar, Spalator de vase, Soferi, Asistenti de vanzari, Gradinari, Personal intretinere/mentenanta, Barmani.

Salariile sunt cuprinse intre 600-900 euro/luna. Plecarile sunt foarte rapide!

Programul de lucru difera in functie de post: 8-12 ore/zi, cu o zi libera/luna.

Daca te gandesti sa strangi bani vara asta, ai de unde alege, deoarece persoanele care vor fi accesptate vor beneficia de:
- contracte legale de munca pe perioada de 3 luni;
- salarii cuprinse intre 600-900 EURO/luna, in functie de post si de experienta;
- cazarea si masa GRATUITE, oferite de angajator.


CERINTE

In functie de post, candidatii care vor sa aplice la ofertele de munca de mai sus trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:
- sa aiba cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun, precum si cunoasterea uneia dintre urmatoarele: rusa, germana la nivel bun;
- experienta in domeniu constituie avantaj;
- persoana selectata trebuie sa fie muncitoare, rezistenta la munca si serioasa.

* Pentru posturile de Sofer se cere permis de conducere categoria B.


BENEFICII OFERITE

A) Tarif de procesare dosar: 360 RON.

B) Tarif de mediere - 400 EURO – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni: 300 Euro, daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara sau 200 Euro, daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de mediere, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program.

* Pentru contractele sezoniere mai scurte de 3 luni, se mai aplica o reducere de 25%.

C) Bilet avion.

D) Bani de buzunar pe perioada asteptarii primului salariu.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare, etc…).

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .