TURISM GRECIA 2015. PESTE 300 LOCURI DE MUNCA VACANTE

BANCA DE JOBURI

21-02-2015 | EXPIRA LA 21-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!"

Agentia noastra organizeaza cele mai asteptate selectii ale anului 2015 pentru domeniul turismului, cu participarea directa a angajatorilor in vederea selectarii a peste 300 de persoane (inclusiv cupluri) pentru locuri de munca in cadrul lanturilor hoteliere de 4* si 5*, din statiunile turistice de lux / insulele turistice, din Grecia.

Asa cum v-am obisnuit in editiile anterioare selectiile vor avea loc pe baza de interviu (online sau in cadrul unui targ de joburi) sau pe baza de dosar, dupa cum alege fiecare angajator in parte.

Hotelurile sunt amplasate in Atena si in insulele grecesti renumite ca destinatii turistice de lux, ca: Halkidiki, Rodos, Kos, Creta, Corfu etc.

Posturile scoase la concurs sunt: Cameriste, Ospatari, ajutori bucatar, bucatari, spalatori vase, spalatori rufe , Receptioneri, Hostese, Personal intretinere (electricieni, instalatori, gradinari, personal intretinere plaja/piscina), Majordomi/Comisionari, Maseuri/cosmeticieni, Barmani, Animatori, etc.

Toti candidatii vor beneficia de urmatoarele AVANTAJE:
- participarea la selectiile organizate de catre agentie cu diversi angajatori din domeniul turismului in Grecia;
- contract legal de munca pe sezonul de vara 2015, de pana la 8 luni (Martie/Aprilie – Septembrie/Octombrie 2015) ;
- se ofera plasamente si pentru cupluri. Cuplurile au posibilitatea sa lucreze la acelasi angajator (se cere flexibilitate in a fi cazati in camere separate);
- nu se percepe comision de mediere.
- asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca.


CERINTE

Conditii participare la procesul de selectie si etape in obtinerea postului:

a) Completarea CV-ului pe site-ul nostru in limba engleza cu cat mai multe detalii si specificarea in ordine preferentiala a minim 3 posturi pentru cresterea sanselor de acceptare.
Termen: pana la data de 06 Februarie 2015

* Nu sunt luate in considerare CV-urile incomplete (treceti toata experienta profesionala, indiferent daca o considerati sau nu relevanta postului pentru care aplicati).

b) Interviu preselectie cu consultantul tau.
Termen: pana la data de 06 Februarie 2015

c) Inscrierea oficiala la procesul de selectie al angajatorilor din Grecia prin semnarea contractului de mediere si achitarea primei rate a tarifului de procesare dosar: 550 RON (Promotie: candidatii care achita acest tarif la data semnarii contractului de mediere si nu dupa ce au fost selectati de angajator vor achita doar 360 lei).
Termen: in 24 de ore de la data sustinerii interviului de preselectie cu consultantii nostri.

d) Participarea la interviul final/selectia finala, direct cu angajatorii prin interviu fata in fata/interviu online/pe baza de dosar dupa cum va decide fiecare angajator in parte.

Data: primele selectii din partea angajatorilor au loc in perioada 1-7 Februarie 2015
Locatia: Brasov (in cazul interviurilor fata-in-fata)

e) Obtinerea raspunsului de angajare pe loc sau in maxim 3 zile de la participarea la selectia finala.

f) Semnarea contractelor de munca.

g) Inceperea muncii in Martie/Aprilie 2015.


BENEFICII OFERITE

Pentru obtinerea de informatii suplimentare si pentru alte posturi in cadrul hotelurilor din Grecia, contactati agentia noastra telephonic sau prin email.

ATENTIE! Locurile vacante sunt limitate si se ocupa repede. Nu rata ocazia sa muncesti legal in GRECIA, fara comision de mediere! Suna acum si programeaza-te pana la data 06 Februarie 2015, pentru a avea acces la primele selectii ale hotelierilor ce au loc incepand cu data de 1 Februarie.

Multa bafta!
Banca de Joburi


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .