Selectam Bone/ Menajere pentru familii gazda din GRECIA. Plecari rapide!

BANCA DE JOBURI

17-06-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acesta este un program de tip prestari servicii, in domeniul serviciilor oferite la domiciliu (ingrijire copii, curatenie etc). La acest program se aplica promotia: "Fara comisioane de mediere - ZERO TAXE!"

Agentia noastra colaboreaza cu Familii-gazda / Companii din Grecia care ofera locuri vacante in acest domeniu, de aceea locurile de munca se afla pe tot teritoriul respectivei tari iar candidatii selectati pot lucra in una, doua sau mai multe localitati din Grecia.

Posturi vacante:
- Bone/ Menajere
- Alte posturi domestice precum, dar nu limitate la: Asistent domestic cu cazare si masa/ Asistent domestic fara cazare si masa/ Personal curatenie/ Gradinari/ Bucatari/ Soferi/ Educatori/ Au pair/ Ingrijire batrani etc

Acest program se adreseaza persoanelor cu experienta care doresc sa presteze munca in baza unui contract comercial, in cadrul unei familii sau companii din Grecia. Locatiile prestarii muncii sunt foarte frumoase, familiile sunt instarite iar candidatul primeste toate conditiile necesare unui trai confortabil. Exceptand unele situatii rare, cazarea si mesele sunt oferite gratuit ceea ce permite candidatului sa puna deoparte integral castigul lunar, la finalul contractului putand avea pusa deoparte o suma consistenta.

Responsabilitati:
- ingrijire copii
- curatenie/menaj

Program de lucru:
- De regula 10-12 ore/ zi, insa in functie de necesitatile zilnice poate fi vorba de mai multe sau mai putine ore
- 6 zile/ saptamana
- 1 zi de odihna/ saptamana

Avantajele programului:
-Castig minim de 700 EUR/ luna brut.
- Contracte de 12 luni cu posibilitate de prelungire.
- Cazarea si 3 mese/ zi asigurate gratuit (in cele mai multe situatii).
- Preluare de la aeroport, sau, in cazul in care aceasta optiune nu este disponibila, acoperirea acestor costuri de catre Familia-gazda.
- Posibilitatea de a insoti Familia-gazda in vacante, in intreaga lume.
- Plecari rapide.


CERINTE

Cerinte:
- Posturile necesita experienta prealabila de minim 24 luni pe un post similar.
- Nu se cere calificare in domeniu, dar calificarea constituie un avantaj la selectie.
- Se cere cunoasterea limbii engleze, la nivel de conversatie, minim nota 6 pe o scara de la 1 - 10.
- Unele Familii-gazda (in special cele care au copii cu varsta de peste 2 ani) ar putea solicita un nivel de greaca si/ sau rusa cel putin la nivel incepator, insa acest lucru nu exclude selectia candidatilor care nu cunosc aceste limbi.
- Se accepta persoane cu atitudine buna, muncitori, seriosi, prietenosi, in forma fizica si mentala buna, cu bune abilitati de comunicare, organizati si care nu au niciun fel de probleme de sanatate.
- Unele Familii-gazda/ Companii ar putea solicita Candidati care detin un permis de conducere, dar acest lucru nu exclude selectia Candidatilor fara permis de conducere.


BENEFICII OFERITE

Costurile suportate de candidat:

Tariful de evaluare si procesare dosar inscriere este de 550 lei (TVA inclus) si se achita la momentul inscrierii/semnarii contractului de mediere.

NU se percep tarife de mediere pentru acest proiect de recrutare.

Costurile transportului pana in Grecia sunt suportate in intregime de catre Prestator/candidat.

Preluarea de la aeroport: In majoritatea cazurilor, preluarea de la aeroport va fi disponibila pentru candidatii care sosesc, gratuit. De la caz la caz, Prestatorul/candidatul ar putea plati la sosire intre 30 si 50 EUR in functie de locul de preluare si destinatia finala, dar aceasta suma va fi returnata candidatului de catre Familia-gazda la sosire.


DESCRIEREA FIRMEI

BANCA DE JOBURI este o companie de recrutare si plasare personal in tara si in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii inca din anul 2004, sub numarul 56.

Activitatile principale ale companiei sunt:
1. Medierea contractelor de munca in strainatate;
2. Servicii de consultanta cu privire la orientare si indrumare in cariera;
3. Intermedierea inregistrarii studentilor la diferite institutii de invatamant si la diferite cursuri de calificare in strainatate.
4. Servicii de consultanta cu privire la conditiile legale de penetrare pe piata muncii in diferite tari (cadrul legal de angajare, conditii de angajare etc. ).
5. Recrutare si plasare de personal in tara.

Puteti gasi locuri de munca in tara si strainatate in orice domeniu doriti, accesand site-ul nostru www.bancadejoburi.ro .