JOB DE VARA IN GRECIA IN DOMENIUL HOTELIER 2018

JOB TRUST

14-11-2017 | EXPIRA LA 14-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru cei care doresc un loc de munca in Grecia, JobTrust pune la dispozitie pozitii vacante de personal front office, cameriste, gradinari, bucatari, spalatori de vase, chelneri si multe altele pentru sezonul de vara 2018 (perioada de lucru aprilie-octombrie). Aveti ocazia sa munciti atat in regiunile grecesti cat si pe cele mai frumoase insule, in hoteluri de 4* si 5*. Salariu lunar oferit variaza intre 400-600 de Euro, plus se achita un bonus, pentru a acoperi partial calatoria. 3 mese pe zi si cazarea sunt asigurate de catre angajator.
Mai mult ca atat, aceasta reprezinta o oportunitate ideala pentru studentii din domeniul serviciilor hoteliere, care vor sa beneficieze de o perioada de internship in Grecia!
Daca sunteti interesati, nu ezitati sa intrati pe w w w . j o b t r u s t . g r pentru a completa formularul, dupa care o sa va contactam pentru un interview si va trimitem oferta de munca in regiunea aleasa de dumneavoastra.
In cazul in care aveti intrebari, ne puteti gasi intre orele 9:00 - 17:00 pe SKYPE (nume: jobtrust) sau VIBER (tel: +30 698 824 8850).
Va asteptam pentru cea mai frumoasa experienta in Grecia!


CERINTE

limbi straine (engleza plus o limba de circulatie europeana sau rusa), experienta anterioara prezinta un avantaj, dorinta de a munci in mediu international, experienta de a lucra sub presiune


BENEFICII OFERITE

Bonus monetar oferit pentru fiecare luna lucrata pe langa salariu, cazare si mancare gratuite, oportunitate de a lucra in mediu international. Posibilitate de a face practica cu Erasmus


DESCRIEREA FIRMEI

JOB TRUST este o companie de recrutare a personalului hotelier in Grecia