RECEPTIONER

Confidential

29-07-2016 | EXPIRA LA 28-08-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Intampinarea clientilor;
- Alocarea spatiului de cazare conform rezervarilor – Medalion;
- Înregistrarea datelor clientului – Fise de cazare, copie bulletin;
- Rezolvarea solicitărilor si reclamaţiilor;
- Gestionarea cheilor – Asigurarea masterului in aparat;
- Realizarea comunicatiilor în interior si în afara hotelului - Telefon, E-mail;
- Întocmirea de statistici specifice – Evidenta evenimentelor;
- Colaborarea cu urmatoarele departamente: Restaurant – Bar, Bucatarie, Intretinere, Curatenie, Promovare Online;
- Promovarea si vanzarea serviciilor hoteliere – Ofertare, Verificare Junk-mail;
- Solicitarea saptamanala a feedback-ului in urma cererii de oferta;
- Planificarea rezervarilor si inregistrarea acestora – Calendar, Evidenta evenimentelor, Blocarea Booking-ului dupa caz;
- Verificarea zilnica a Booking-ului;
- Actualizarea in permanenta a datelor de contact ale clientilor;
- Emiterea notelor de plata si a facturilor, eliberarea bonurilor fiscale ;
- In cazul emiterii facturii Booking trebuie atasata anexa cu clientii comisionati;
- In cazul emiterii unei facturi “Pensiune Completa” trebuie defalcata suma pe Servicii Cazare, Servicii Restaurant, Servicii Extra, Etc;
- Solicitarea de avans pentru rezervari ferme ale Evenimentelor/ Camerelor;
- Înregistrarea consumurilor clientilor – Minibar;
- Încasarea contravalorii serviciilor consumate de client – PingPong, Biliard, Tenis, etc ;
- Evidenta miscarii clientilor – Situatia camerelor, Raportul Cameristelor;
- Predarea facturilor si a Z-ului la final de zi, indiferent de incasari;
- Întocmirea situatiilor si a rapoartelor zilnice – Raport electronic (Z-ul);
- Respectă orele de program evitând întârzierile şi plecările din timpul orelor de serviciu;
- Se interzice venirea în stare de ebrietate sau consumarea băuturilor alcoolice în unitate, precum şi folosirea unui limbaj vulgar;
- Primeşte şi soluţionează şi alte sarcini trasate de conducerea instituţiei, pe linie ierarhică, în limita competenţelor profesionale pe care le are.


CERINTE

- experienta in domeniu 2-3 ani