Szállodatakarítás Németországban

Clearservice KFT

15-06-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik szeretik a munkájukat, fejlődni szeretnének, jó munkát végeznek és egy professzionális csapatban akarnak dolgozni. Az állásra jelentkezőket egy próbamunkával szelektáljuk és az itt megfelelő személyek egy szakmai képzésen fognak részt venni ahol elsajátítják a szükséges takarítási technikákat. A képzést sikeresen elvégzőknek biztosítjuk a lehetőséget, hogy a németországi munkapontunkon dolgozhassanak és az egyik németországi szállodában takarítsanak.
A székhelyünk SZÉKELYUDVARHELYEN található, ott zajlik a próbamunkáztatás és a tréning is.


CERINTE

Amit biztosítunk:
- kiemelkedő jövedelem
- szállás
- kiutazás
- munkaruha, munkaeszközök
Amit elvárunk:
- magyar nyelvtudás
- gyorsaság
- hatékonyság
- hosszútávú elkötelezettség (min. 1 év)

Kérjük küldjék el önéletrajzukat a következő e-mailcímre: cv@clearservice.eu
esetleg érdeklődhetnek telefonon is hétköznaponként 9-15 óra között a következő telefonszámon: 0732 713 864

Weboldalunkon is tájékozódhatnak: http://clearservice.ro/gyakori-kerdesek


DESCRIEREA FIRMEI

CLEARSERVICE fő tevékenysége négycsillagos Németországi szállodák takaritása. Ehhez a tevékenységhez toborzunk embereket. A Németországi négycsillagos szállodák magas minőséget képviselő szállodák, ezért a legjobb minőség biztosítása vezérli tevékenységünket a legszigorúbb takaritási és higiéniai szabályok betartásával.
CLEARSERVICE megalapításának egyik célja, hogy az erdélyi emberek számára olyan kivételes lehetőséget biztosítson, hogy szakképzettség és nyelvismeret nélkül is ajánljon munkát Németországi szállodákba. Nem szezonális munkát kínálunk, hanem hosszútávú munkalehetőséget, ami min. 1 vagy akár több év.