Sofer TIr Germania

TjobsRecruit

15-06-2016 | EXPIRA LA 15-07-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam soferi de TIR prelata pe comunitate, teste la Bucuresti si plecari foarte rapide. Salariul, in medie 1900 EUR, este format din diurna 57 EUR/zi si salariu pe tara. Se lucreaza 3 luni cu 2 saptamani acasa. Nu este necesara limba straina - La dispecerat se vorbeste limba romana. Baze in Germania la Koln si Mannheim (aproape de aeroporturi low cost). Experienta minima 12 luni, experienta anterioara comunitate constituie avantaj important.


CERINTE

Se cauta soferi cu experienta minima de 1 an pe 40 de tone. Proba de angajare consta in interviu (datele soferului, experienta) si proba practica – aptitudini de condus, parcare, cuplare, decuplare si maniera generala de condus. Varsta minima 21 de ani, varsta maxima 55 de ani. Nu se asigura transport pana in Germania, dar sunt avioane low cost Koln/Stuttgart/Frankfurt si se pot organiza impreuna cu colegii - foarte multi romani.


DESCRIEREA FIRMEI

TJOBS is the international marketplace for Recruiters, providing qualified European employees for companies in the UK, France, Germany, The Netherlands and other European countries. Via our own database and a network of over 1.250 connected Recruiters, we can quickly respond to requests for hard-to-find profiles and for high-volume recruiting. TJOBS marketplace is part of Tjobs Holding BV in the Netherlands.