Sofer de camion in Germania

Rolf Benzinger Spedition-Transporte GmbH

19-08-2014 | EXPIRA LA 21-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sediul social al firmei noastre este in Germania, respectiv transportul se face national in Germania si international in jurul Germaniei. Cautam soferi care doresc sa se stabileasca in Germania si sa lucreze cu contract de munca nemtesc.


CERINTE

Cautam soferi posesori ai carnetului de conducere categoria C+E, experienta de minim un an in transportul international de marfuri, bune cunostinte de asigurarea marfii, posesori al unui certificat de pregatire profesionala (atestat), cunoasterea limbii engleze la nivel mediu de conversatie este obligatorie, cunoasterea limbii germane nu este obligatorie dar constituie un mare avantaj.


BENEFICII OFERITE

Oferim un loc de munca sigur, salarizare in functie de performante, scolarizari de pregatire profesionala la standarde europene.


DESCRIEREA FIRMEI

De la infiintarea sa din anul 1971 si pana azi au fost facuti multi pasi, mici si mari, pentru a obtine o companie competenta si de success, pe plan national si international. Azi ne putem mandri cu punctele noastre de lucru din Germania, Franta, Spania (Mallorca), Polonia si Rusia respectiv cu un parc auto de circa 220 camioane respectiv un total de circa 400 de angajati.