Recrutam urgent personal pentru Ingrijire batrani Germania

Euro Fusion S.R.L

24-03-2015 | EXPIRA LA 23-04-2015

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

Firma cu experienta dorim sa construim o echipa in furnizarea de servicii umanitare cu un nivel ridicat al calitatii in munca desfasurata!
- Acordarea ingrijirilor igienice pentru persoana asistata(igienizarea camerei, igienizarea obiectelor persoanei, igienei personale). - Evaluarea si adaptarea programului zilnic in functie de situatiile aparute, pentru ingrijirea eficienta a persoanei asigurate. - Asigurarea cadrului de confort psihic al batranului asistat si organizarea activitatilor de relaxare. - Stabilirea si pregatirea meniului persoanei asistate si administratia alimentatiei si medicamentatiei. - Ajutor pentru deplasare in functie de caz.


CERINTE

Cautam:
- Doamne rabdatoare,serioase, calme. - Doamne sociabile, responsabile, cu capacitate de adaptare. - Doamne care agreaza muncile rutiniere, repetitive cu orientare spre relatii interpersonale. - Persoane constiincioase, integre, corecte - Persoane rezistente la stres.
- Vorbitoare de limba germana.


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv, suport pe intreaga perioada a desfasurarii contractului, asigurare medicala, cazarea si masa asigurate de beneficiar.