PERSONAL INGRIJIRE BATRANI GERMANIA

Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH

18-03-2016 | EXPIRA LA 20-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH cauata personal pentru ingrijire persoane varstnice care sa fie disponibil la detasari in Germania pe perioada incepand de la minim 1 luna si pana la 9 luni posibil.. Conditie obligatorie in vederea angajarii sunt cunostiinte minime spre medii de limba germana, capabil sa realizeze servicii de ingrijire legate de intretinere si continuitate a vietii.

Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH ofera posibilitatea obtinerii calificarii necesare desfasurarii activitatii de ingrijire persoane varstnice cat si cursuri de limba germana in propria academie Hausengel.

Se ofera conditii de munca si venituri deosebite, cazare, transport si masa gratuite intr-un mediu profesionist.

Pentru detalii ne puteti contacta telefonic la Tel. 00496424-92837214 in timpul zilelor lucratoare intre orele 07.00-17.00 sau sau oricand la adresa de mail: info@hausengel.ro


CERINTE

Conditie obligatorie in vederea angajarii sunt cunostiinte minime spre medii de limba germana, capabil sa realizeze servicii de ingrijire legate de intretinere si continuitate a vietii.


BENEFICII OFERITE

Masa, transport si cazare gratuita.


DESCRIEREA FIRMEI

Îngrijirea persoanelor în vârstă şi cei care au nevoie de îngrijire în Germania şi aplicarea principiului ,,ambulant prioritar față de cel staţionar’’ este una din cele mai mari provocări pentru societatea noastră. Îngrijire şi suport în casa proprie împreună cu îngrijitorii europeni formaţi, cu experienţă şi de încredere reprezintă soluţia şi viitorul la acestei îngrijiri. Scopul nostru este să oferim îngrijire şi suport persoanelor care au într-adevăr nevoie, şi ca aceştia să poată trăi în continuare în mediul lor obişnuit. Suntem aici pentru dumneavoastră, vorbiţi cu noi.
Omenie, compasiune, respect, iubirea aproapelui, serviabilitate, empatie şi cumpătare. Aceste principii şi obiective formează baza ideală a modului nostru de lucru şi formulează principii profesionale pentru munca noastră zilnică. Firma Hausengel Betreuungsdienstleistungen GmbH este o firmă germană de familie cu sediul în Ebsdorfergrund-Heskem, în mijlocul landului Hessen. Pentru noi est important ca toţi îngrijitorii Hausengel să fie înregistraţi în Germania şi să dispună de o asigurare de sănătate & răspundere civilă. Acest lucru vi-l garantăm dumneavoastră şi îngrijitorilor noştri.