Personal fast-food- Germania

Europrorecruit SRL

07-07-2014 | EXPIRA LA 06-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acesta este un program de munca in domeniul restaurantelor de tip fast-food, care da posibilitatea candidatiilor cu romani sa lucreze in domeniul amintit. Prestarea serviciilor in domeniul fast-food-urilor se face la companii din Germania, care pun la dispozitie pozitii din sfera acestui domeniu de activitate.

Acest program se adreseaza atat persoanelor fara experienta dar interesate sa intre in industria alimentara / fast food, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu si care doresc sa faca cariera in acest domeniu. Pentru persoanele fara experienta se ofera un scurt stagiu de pregatire profesionala in acest domeniu, in Germania, inainte sa inceapa munca.

Europrorecruit recomanda programul “Muncitori in restaurante fast-food” in GERMANIA tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Practic oricine cunoaste lb. germana se poate angaja. Este unul din cele mai indragite programe care ofera un job stabil, intr-un domeniu de activitate care faciliteaza promovarea in cariera, cresteri salariale si satisfactie profesionala.

Candidatii pot ajunge sa lucreze pe pozitii ca: Casier, Personal pentru bucatarie, Stagiar, Sef de tura, Stagiar management sau Sef de magazin.

Responsabilitatile lucratorilor:

• se ocupa in principal cu servirea clientilor,
• prepararea sandwich-urilor,
• etc...


CERINTE

- Se accepta pe acest program atat persoane casatorite, cat si necasatorite/divortate;
- Nu se cere detinerea unui carnet de conducere.

Salariul pe luna
- Personal la bucatarie: minim 800 EUR/ luna net
- Casier: minim 1.000 EUR/ luna net
- Stagiar/ Sef de tura: minim 1.200 EUR/ luna net
- Stagiar management: minim 1.400 EUR/ luna net
- Sef de magazin: minim 1.600 EUR/ luna net

Salariul este platit lunar in data de 10 a fiecarei luni, prin transfer bancar.

Candidatul are posibilitatea transferarii salariului sau prin virament bancar intr-un cont din Romania.

Costuri candidat:
Tariful de evaluare a eligibilitatii candidatului este in valoare de 675 lei, si se achita la data semnarii contractului de mediere.
Tariful de mediere: NU SE PERCEPE COMISION DE MEDIERE.
Candidatul mai suporta costurile cu:
- bilet avion;
- controlul medical efectuat in Germania - 15 Euro;
- bani de buzunar pana la primul castig (minim 250 Euro).

*Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!


BENEFICII OFERITE

Ore suplimentare
Candidatilor li se ofera posibilitatea prestarii orelor suplimentare. Orice ora in care candidatul munceste se plateste la fel, asa cum este stabilit in contractul de angajare.

Bacsisuri
Nu se primesc.

Cresteri salariale
Angajatilor li se poate mari salariul in cazul reinnoirii contractului de munca dupa 12 luni de munca, in functie de decizia angajatorului.


DESCRIEREA FIRMEI

EUROPRORECRUIT este o agenţie de recrutare cu experienţă în selecţia şi plasarea forţei de munca în străinătate, acreditată de Ministerul Muncii, cu sediul in București , care vine în sprijinul clienților și candidaților prin intermediul agențiilor din teritoriu.