Ospatari(te), baristi/ e, ajutor la bucatrie, bucatari si pizzeri / Germania

Agentia Gastrojob

21-08-2014 | EXPIRA LA 21-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Agentia Gastrojob, situata in Germania, selectioneaza personal (fete, baieti, cupluri) pentru locuri de munca in Germania in domeniul gastronomic pentru postul de: bucatar, ajutor bucatar si ajutor in bucatarie, cameriste, chelneri, barmani, ospatari, in restaurante, pizzerii si gelaterii/Eiscafe.


CERINTE

Sunt necesare: cunostinte de limba germana sau italiana la nivel avansat, aspect fizic placut, seriozitate din partea candidatilor si experienta in domeniu.


BENEFICII OFERITE

Bonusuri: cazare si masa asigurate. Salar: 900 - 1500 € net pe luna.
Persoanele interesate pot trimite CV-ul cu fotografia.


DESCRIEREA FIRMEI

Gastrojob este o agentie specializata in recrutare si plasare de personal in sectorul gastronomic european. Firma dispune de o baza de date complexa in masura sa ofere atat clientilor nostrii cat si celor interesati a lucra in domeniul gastronomic maximum de satisfactie. Nu iti oferim doar sansa de a lucra pe teritoriul Germaniei ci te si protejam pentru a o face in deplina siguranta. Iti oferim sansa de a invata daca esti un tanar fara experienta si sansa de a lucra si a fi apreciat la justa ta valoare, daca deja ai o experienta in domeniu. Suntem la dispozitia ta pentru orice informatie suplimentara zilnic de la ora 9-19 la nr. de telefon 0049-6187906330 in limbile romana/ italiana/ poloneza si germana. Vrei sa stii mai multe despre noi?? Acceseza pagina noastra web: www.gastrojob-europe.de