Oferte Urgente in Germania

Recruitment Company

03-10-2013 | EXPIRA LA 02-11-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Contracte pentru cupluri la Intretinere Gospodarii, fara limba straina. Plecarile sunt urgente si actele se depun pana in 11 Octombrie. Sunt mai multe orase din Germania pentru care se poate opta. Beneficiati de cazare, mancare si transport pana in Germania.Contractul de munca se semneaza in limba romana direct cu angajatorul.


CERINTE

Persoane serioase, ingrijite, curate, fara antecedente penale, fara probleme de sanatate. Persoane care se comporta si arata civilizat.
Persoane hotarate sa plece si sa lucreze in strainatate.


BENEFICII OFERITE

Bonusuri din partea familiei.
Nu se plateste cazarea si mancarea.
Asigurare medicala.
Aveti transportul asigurat pana la familia angajatoare,


DESCRIEREA FIRMEI

I.R.C. companie finantata integral prin capital privat, specializat in furnizarea serviciilor profesionale de recrutare si plasare a fortei de munca in locuri de munca vacante in strainatate. Compania noastra detine toate acreditarile cerute de legea romana pentru furnizarea serviciilor, fiind inregistrata ca agent de plasare forta de munca sub nr.67/2012 la ITM cat si AJOFM. Experienta noastra in domeniul resurselor umane este dovedita prin plasarea catre locuri de munca vacante din companii straine a unui numar mare de solicitanti