Ne trebuie ingrijitoare pt. domnul Gustaw

GoWork.pl

23-04-2015 | EXPIRA LA 23-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Localizarea: Saarbrücken
Data plecarii: 02.05.215
In acest moment cautam persoane care vor sa lucreze in calitate de ingrijitoare de batrani pentru persoana care locuieste in Saarbrücken.
Seniorul Gustawse misca cu ajutorul umblatorului, ii trebuie asigurare in timpul ridicarii si miscarii. Nu demult timp a suferit de atac de cord, sufera de hipertensiune.
Responsabilitati:
Responsabilitatile ingrijitorei sunt legate de conducerea casei, adica curatenie, gatire, calcare spalare, pregatirea meselor si cumparaturi. Ingrijitului ii trebuie de asemenea ajutor in activitatile igienice atat dimineata cat si seara, ajutor in timpul imbracatului sau mergerea la toaleta. Ingrijitoarea trebuie sa il vegheze noaptea.


CERINTE

Cerinte:
Necesara cunoasterea limbii germane la un nivel satisfacator, experienta, angajare in responsabilitati. Candidata trebuie sa fie o persoana nefumatoare si trebuie sa aibe permis de conducere activ.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Candidatilor le oferim: mancare si cazare la locul de munca ( camera personala cu televizor si baie), loc de munca legal, platirea costului transportului , salariu atractiv, premiu pentru o plecare rapida in Germania.


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.