Medici obstetrica - ginecologie in Germania

Job Connect

06-01-2015 | EXPIRA LA 05-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Colaboram cu o clinica din Germania care angajeaza medici specializati in obstetrica – ginecologie.

Clinica se afla in zona de nord – vest a Germaniei, in apropiere de granita cu Olanda, in land-ul Saxonia Inferioara.
Orasul are aproximativ 35000 de locuitori, iar clinica are activitate pe mai multe departamente: Medicina Interna, Ortopedie si Traumatologie, Chirurgie Generala, Obstetrica – Ginecologie, Psihiatria copilului si a adolescentului, Anestezie, Terapie Intensiva, Pediatrie.
De asemenea, dispune si de un centru de Chimie Ambulatorie si de un Centru de Pediatrie Sociala.

Activitatea departamentului de obstetrica - ginecologie este concentrata in jurul femeilor insarcinate si a nevoilor acestora, din perioada prenatala pana in cea postnatala. Departamentul este unul din cele mai mari departamente obstetricale din regiune.
Se ofera pacientelor: serviciu de ambulanta, diagnostic cu ultrasunete, amniocenteza, examinare Doppler, se ofera cursuri de nastere pentru viitorii parinti, terapia durerii femeii insarcinate in apropierea momentului nasterii. Se pune accentul pe nasterea naturala, dar se intervine prin cezariana atunci cand aceasta este modalitatea sigura pentru mama si copil.


CERINTE

Medicii invitati sa colaboreze cu aceasta clinica sunt medici specialisti in obstetrica – ginecologie care doresc sa profeseze in sistemul medical german, vorbesc limba germana nivel mediu – avansat sau chiar detin certificat lingvistic care le atesta cunostintele. Acesta este necesar in momentul depunerii actelor pentru obtinerea dreptului de a profesa ca medic in Germania. Tot pentru acest dosar sunt necesare si certificatele de conformitate eliberate de Ministerul Sanatatii din Romania.


BENEFICII OFERITE

Va ofer cu placere informatiile legate de procedurile si pasii necesari obtinerii unui loc de munca in Germania si despre oportunitatea descrisa mai sus.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.