Medic specialist oncolog - Germania

Job Connect

18-05-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in parteneriat cu o clinica de reabilitare din Germania, pentru care cautam un medic specializat pe oncologie, care isi doreste sa profeseze pe termen lung in Germania.

Clinica de reabilitare este unul din cele mai avansate centre de reabilitare din Germania si ofera asistenta medicala in tratarea afectiunilor reumatologice, ortopedice si oncologice. Clinica ofera pacientilor servicii medicale de inalta calitate cu ajutorul medicilor bine pregatiti, a aparaturii moderne dar si prin facilitatile de cazare menite sa asigure pacientilor o sedere cat mai confortabila. In cadrul clinicii exista 280 de paturi pentru pacienti.

Orasul in care este situata clinica este un oras alpin din landul Saxonia-Anhalt si are in jur de 20.000 de locuitori.


CERINTE

Pentru a putea profesa pe acest post sunt importante cateva cerinte: cunoasterea limbii germane la nivel mediu – avansat (nivel minim B2), detinerea diplomei de medic specialist si detinerea certificatelor de conformitate eliberate de Ministerul Sanatatii.


BENEFICII OFERITE

Va invit sa discutam mai multe detalii despre o posibila colaborare, in cazul in care informatiile prezentate mai sus sunt de interes pentru dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.