Medic specialist, Medicina de Urgenta, Germania

Job Connect

09-02-2015 | EXPIRA LA 11-03-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in colaborare cu o clinica ce apartine unuia dintre cele mai mari grupuri de clinici din Germania. Ofera pacientilor servicii medicale in cadrul mai multor departamente, printre care: chirurgie generala, neurologie, medicina interna, cardiologie, ortopedie, ORL, dermatologie, pediatrie, oncologie, nefrologie, pneumologie.
Clinica dispune de 800 de paturi pentru pacienti.
Orasul in care se afla clinica este un oras de aproximativ 50.000 de locuitori din vestul Germaniei, in landul Renania de Nord – Westfalia.


CERINTE

Pentru aceasta clinica suntem in cautarea un medic specialist pe medicina de urgenta, care sa isi desfasoare activitatea in cadrul acestui departament.
Pentru a va putea desfasura activitatea pe acest post este necesar sa detineti un certificat lingvistic de limba germana, nivel B2 si sa aveti eliberate Certificatele de Conformitate de catre Ministerul Sanatatii.


BENEFICII OFERITE

Daca doriti sa profesati pe termen lung intr-o clinica din Germania, va invit sa discutam mai multe detalii despre o posibila colaborare.

Va multumesc!
Dana Gradinaru


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.