Medic specialist endocrinolog, Germania

Job Connect

16-04-2015 | EXPIRA LA 16-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in colaborare cu un centru medical din Germania, aflat in landul Bavaria, Bavaria Superioara. Orasul in care se afla centrul medical este un oras istoric de aproximativ 27.000 de locuitori si ofera numeroase posibilitati culturale si de pretrecere a timpului liber.

Acest centru medical ofera servicii de medicina de familie si chirurgie vasculara. Doi dintre medicii de familie care isi desfasoara activitatea in acest centru, sunt medici romani, alaturi de care am fost pe tot parcursul angajarii lor.

In prezent, suntem in cautarea unui Medic Specialist Endocrinolog care doreste sa isi desfasoare activitatea profesionala in Germania.


CERINTE

Daca dumneavoastra luati in calcul posibilitatea de a profesa in Germania, sunteti medic specialist si detineti cunostinte de limba germana la nivel minim B2, sunteti medicul potrivit pentru acest post.

De asemenea, certificatele de conformitate eliberate de Ministerul Sanatatii, precum si un certificat lingvistic de limba germana (nivel minim B2), va sunt de ajutor in obtinerea dreptului de a profesa in Germania.


BENEFICII OFERITE

Daca informatiile prezentate mai sus, sunt de interes pentru dumneavoastra, va invit sa discutam mai multe detalii legate de o posibila colaborare.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.