Medic rezident, medicina interna

Job Connect

09-11-2015 | EXPIRA LA 09-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clinica partenera noua face parte dintr-un lant de clinici moderne de reabilitare din Germania ce trateaza pacienti care manifesta diverse dureri sau sufera de reumatism sau cancer.

Pentru una din aceste clinici ce are ca specilaizari principale ortopedia si medicina interna/cardiologia suntem in cautarea unui medic rezident interesat de medicina interna.

Clinica dispune de peste 200 de paturi pentru pacienti si ofera servicii medicale de inalta calitate. In plus, clinica ofera pacientilor si alte facilitati precum sala de mese, cafenea, acces la internet, sali de sport, piscina, sauna, etc., toate acestea pentru a asigura o recuperare cat mai usoara si confortabila a pacientului.

Clinica este situata intr-un oras din landul Saxonia si are aproximativ 4000 de locuitori.


CERINTE

Dorim sa intram in contact cu un medic rezident pe medicina interna care sa fie motivat sa lucreze in sistemul medical german. Pe langa motivatia puternica de a profesa in Germania, sunt necesare cunostinte de limba germana, atestate printr-un certificat (nivel minim B2) si certificatul de conformitate, eliberat de Ministerul Sanatatii.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.