Medic Ortoped in Germania

Job Connect

29-10-2014 | EXPIRA LA 28-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Colaboram cu o clinica din Germania pentru care cautam un medic specialist ortoped.
Daca sunteti medic ortoped vorbitor de limba germana, va invit sa cititi informatiile de mai jos:

Clinica face parte din unul din cele mai mari lanturi de clinici din Germania. Este o clinica de reabilitare, aflata intr-o statiune balneara din zona de centru a Germaniei, in landul Thuringen.

Clinica se imparte in doua departamente: Ortopedie si Pneumologie/ Oncologie.
Pune la dispozitie 200 de paturi pentru pacienti care au nevoie de recuperare ortopedica sau de recuperare in urma unor afectiuni ale sistemului respirator.
Locatia clinicii ajuta procesul de vindecare a pacientilor, fiind o zona linsitita, cu aer curat si cu ape sarate.

Departamentul de Ortopedie este specializat pe tratamentul bolilor si leziunilor sistemului musculo-scheletic, in urma unor interventii chirurgicale, artroplastiei articulatiilor mari, in urma unor fracturi, afectiuni datorate unor boli degenerative ale coloanei vertebrale, hernii de disc, blocaje vertebrale, osteoporoza, boli reumatice etc.


CERINTE

Medicul potrivit pentru acest post este medic specialist, vorbeste limba germana nivel mediu – avansat (sau este in curs de obtinere a unui certificat lingvistic nivel B2), are certificate de conformitate eliberate (sau in curs de eliberare), este interesat de ortopedia conservativa si doreste sa profeseze pentru o perioada de cel putin 2 ani intr-o clinica din sistemul medical german.


BENEFICII OFERITE

Daca dumneavoastra va regasiti in descrierea de mai sus, va invit sa discutam despre toate detaliile pe care mai doriti sa le stiti. Daca nu va potriviti sau nu va doriti sa profesati in Germania, va multumesc daca oferiti sansa la informatie colegilor, cunostintelor dumneavoastra din domeniul ortopediei.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.