Medic oftalmolog specialist in Germania

Job Connect

20-07-2015 | EXPIRA LA 19-08-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Job Connect cauta medici oftalmologi specialisti pentru o Clinica de oftalmologie din Germania.

Centrele clinicii de oftalmologie sunt situate in Landul Hessen in al cincelea oras ca marime din Germania. Este o clinica specializata pe oftalmologie si chirurgie refractiva. Ca si metode de chirurgie utilizate in aceste centre sunt Lasik si PRK. In prezent in centrele clinicii lucreaza cel putin 220 de medici si personal specializat.

Ca medic oftalmolog in aceasta clinica veti profesa intr-un mediu de lucru atractiv colaborand cu o echipa de specialisti in acest domeniu, in centre de oftalmologie cu dotari de echipamente moderne atat in ceea ce priveste consultatiile in cabinete cat si tratamentele ambulatorii si operatiile chirurgicale.


CERINTE

Sunteti candidatul potrivit daca sunteti o persoana dedicata, flexibila, reusiti sa comunicati eficient in realtia cu pacientii, ati absolvit Facultatea de medicina iar in prezent activati ca medic oftalmolog specialist.

Cerintele obligatorii pentru a profesa ca medic oftalomolog in Germania sunt : sa cunoasteti limba germana, sa detineti un certificat de conformitate si sa doriti un loc de munca intr-o clinica oftalmologica de prestigiu in strainatate.
Astept cu interes un CV din partea dumneavoastra.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma Job Connect s-a nascut din dorinta de a face posibila intalnirea oamenilor meniti sa lucreze impreuna.

Sunteti profesionistul de care avem nevoie, iar noi suntem profesionistii care va propun cele mai bune optiuni de angajare.

Oferim urmatoarele servicii:
- recrutare si selectie de personal;
- leasing de personal;
- training si consultanta;
- evaluare psihologica;
- solutii de finantare in HR.