Maistru / Sef de echipa constructii cai ferate

RegioInfra Gesellschaft mbH & Co. KG

15-12-2014 | EXPIRA LA 14-01-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Maistrul constructor de cai ferate, in Regio Infra, conduce o echipa formate din 3-6 lucratori . Impreuna cu aceasta echipa se ocupa de constructia cailor ferate si a trecerilor la nivel cu calea ferata, cat si cu intretinerea caii ferate. Se ingrijeste de asemenea, ca infrastructura de cale ferata a firmei Regio Infra sa fie in stare operationala si permanent optimizata.

Spre exemplificare, montajul sinelor, traverselor de cale ferata si al macazelor, cat si verificarea si mentenanta retelei
de cale ferata este de asemenea parte dintre atributiunile principale ale maistrului constructor de cai ferate.
De asemenea reparatia caii ferate in cazul unor dranjamente.
Raporteaza direct catre seful de departament.
Intocmeste liste cu necesarul de materiale si supravegheaza stocurile.


CERINTE

-absolvent de scoala profesionala, lliceu sau colegiu
-calificare atestata de maistru constructii cai ferate
-cunostiinte de limba germana
-apt fizic si psihic pentru sarcinile pe care jobul le implica
-interes si inclinatii tehnice
-permis categoria B
-in cazul in care va decideti si credeti ca ati putea corespunde cerintelor noastre, asteptam de la dumneavoastra o scrisoare de intentie


BENEFICII OFERITE

-contract de munca permanent
-asigurari si concedii conform legislatiei germane
-se ofera salariu conform grilei companiei


DESCRIEREA FIRMEI

Regio Infra isi are rădăcinile în Prignitz ca o companie regională. Compania, orientata in permanenta spre client, isi foloseste experienta, facand din buna funcționare a infrastructurii o prioritate, atât în Brandenburg cat și Mecklenburg-Vorpommern.

Compania Regio infra isi focuseaza activitatea pe punerea la dispozitie a infrastructurii feroviare regionale, exploatarea și întreținerea sa. În cadrul rețelei feroviare extinse, facilitățile destinate pasagerilor (gari si halte) și marfurilor (drumuri de acces marfa,terminale de cale ferata), sunt administrate și întreținute de către Regio Infra.

Toate competențele existente ale companiei legate de exploatarea, întreținerea și utilizarea infrastructurii feroviare pot fi puse la dispoziția terților în contextul managementului de proiect.

Regio Infra, ca o companie privata deținatoare de infrastructura feroviara proprie(in jur de 500 km) garanteaza accesul la rețea nelimitat tuturor partilor interesate.

RegioInfra Gesellschaft mbH & Co. KG este warte a grupului ENON GmbH.

Pentru o privire de ansamblu asupra grupului vizitati:
www.enon-gmbh.de