Macelar transator in GERMANIA - fara comision de intermediere

ProWorkers SRL

16-05-2016 | EXPIRA LA 18-05-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma din Germania angajeaza macelari transatori cu experienta.
Activitate principala: dezosare pulpe de pasare

Salariul este in functie de cantitatea lucrata:

Pana la 8500 Kg lunar:
- cate 13 centi pe kg de carne dezosata

Peste 8500 kg lunar:
- primele 6600 kg - 15 centi / kg
- ce despaseste 6600 kg - 17 centi / kg
- daca se depasesc 10000 kg se ofera un bonus suplimentar de 150 de euro

In medie angajatii cu experienta de la abator castiga 1800 de euro pe luna

Alte beneficii:

- Asigurare de sanatate conform formularului A1
- Cazarea in Germania este oferita gratuit de catre angajator in camere de 2-3 persoane
- Transportul intre cazare si locul de munca este oferit gratuit.
- Echipamentele de lucru sunt gratuite (haine si pantofi de lucru, cutite, manusi de protectie)


Responsabilitati

- Procesarea carnii de pui (transare, fasonare, ajustare, portionare etc.);
- Pastrarea curateniei in zona de lucru;
- Respectarea regulilor de siguranta si igiena.


CERINTE

NU percepem comision pentru locul de muncă. Firmele străine recrutează personal prin ProWorkers.
Pentru a aplica la job, trimiteti un email la adresa office@proworkers.eu sau sunati la numarul de telefon: 0746.391.295


DESCRIEREA FIRMEI

Avem excelente oportunități profesionale pentru dumneavoastră

Folosindu-ne de experiența de peste 8 ani în domeniul recrutării și plasării forței de muncă, am creat un instrument inovator, dedicat consultanței în HR, destinat să faciliteze interacțiunea dintre partenerii ProWorkers. Instrumentul despre care vorbim, este platforma on-line. În cadrul acesteia, candidații aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate, își pot introduce datele profesionale din CV. Angajatorii din străinătate, selectați și verificați de echipa ProWorkers, pot vizualiza aceste date și solicita un interviu cu candidații respectivi, în vederea angajării. Toate acestea se derulează cu ajutorul platformei on-line și nu implică nici un comision sau cost ascuns din partea candidaților, totul fiind gratuit.

Misiunea noastră
ProWorkers crede în reușita profesională a fiecăruia, ca rezultat a interacțiunii dintre potențialul și capacitățile sale, cu oportunitățile profesionale ce le oferim. Avem abordări noi și dezvoltăm instrumente inovatoare și ușor de folosit. Aplicăm în tot ceea ce facem principii precum profesionalism, confidențialitate și flexibilitate. Facilităm interacțiunea dintre angajatorii străini cu candidații români aflați în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Avem job-uri disponibile. Vrei sa arunci o privire?

Privire de ansamblu
Acum, mai mult decât oricând, capacitatea de a dispune de angajați competenți a ajuns să fie din ce în ce mai importantă în direcționarea organizațiilor spre succes sau spre eșec. Practic, prin platforma ProWorkers, fiecare aplicant are oportunitatea de a fi găsit de angajatorul potrivit, în funcție de meseria sa. Deviza activităților noastre nu se axează spre vinderea unor servicii, noi lucrăm în cea mai eficientă manieră, pentru a deveni partenerii dumneavoastră de la începutul completării formularului de candidatură și până la obținerea rezultatului final. De aceea, sistemul de lucru ProWorkers se axează pe utilizarea și adaptarea continuă a ultimelor tehnologii informaționale, în scopul diminuării timpului necesar rezolvării cerințelor aplicanților și ale angajatorilor străini.