Loc de munca ingrijit persoane varstnice Germania

GoWork.pl

26-05-2015 | EXPIRA LA 25-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Acum cautam ingrijitoare pentru domnul Anton (88 ani.Locuieste in localitatea Munchen. Este nevazator, ii trebuie o atentie deosebita. Are hipertensiune si dementa. Este independent dar trebuie pazit. Locuieste cu sotia.

Responsabilitati
Ii trebuie ajutor in timpul spalarii si imbracaroo. De asemenea ingrijitoarea va trebui sa il,vegheze noaptea, sa faca cumparaturi si sa aibe grija de curatenia casei.


CERINTE

Cerinte:
o buna cunoastere a limbii germane
experienta in ingrijirea persoanelor varstnice
carnet de conducere activ
znajomość języka niemieckiego


BENEFICII OFERITE

Oferim:
• loc de munca legal
mancare sicazare gratuit
asigurare
organizarea transportului
salarii atractive
Persoanele interesate de oferta noastra de munca le rugam są aplice la aceasta oferta sau są trimita un SMS la numarul +48 731-875-083 , cu numele Dvs, judetul si nivelul de cunoastere al limbii germane sau prin e-mail: recrutare@gowork.pl Va vom contacta cu siguranta.

Ne gasesti acum si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Lucreaz%C4%83-cu-Go-Work-%C3%AEn-Germania-ca-%C3%AEngrijitor-de-persoane-v%C3%A2rstnice/737526573011395?ref=hl


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.