Loc de munca in Hagen pentru ingrijitoare de varstnici

GoWork.pl

22-05-2015 | EXPIRA LA 21-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Data plecarii: 20.07.2015
Cautam ingrijitoare pentru domnul Wilhelm care locuieste singur in Hagen.Are probleme cu inima si cu auzul. Foloseste scutece.
Responsabilitati:
Ii trebuie ajutor in igiena, in special in timpul spalarii, igienei corporale, imbracare dezbracare. Ingrijitoarea il va veghea in timpul noptii.
pregaIngrijitoarea a face cumparaturile, va pregati masa, se va ocupa de curatenie si de acompanierea domnului in timpul plimbarilor.


CERINTE

Cerinte:
Candidata trebuie sa cunoasca bine limba germana, sa aibe experienta in ingrijire si sa aibe carnet de conducere. De asemenea trebuie sa fie nefumatoare.


BENEFICII OFERITE

Oferim:
Candidatilor le oferim loc de munca stabil, asigurare masa si cazare gratuita, transport asigurat, salarii atractive.

Persoanele interesate de oferta noastra de munca le rugam są aplice la aceasta oferta sau są trimita un SMS la numarul +48 731-875-083 , cu numele Dvs, judetul si nivelul de cunoastere al limbii germane sau prin e-mail: recrutare@gowork.pl Va vom contacta cu siguranta.

Ne gasesti acum si pe facebook
https://www.facebook.com/pages/Lucreaz%C4%83-cu-Go-Work-%C3%AEn-Germania-ca-%C3%AEngrijitor-de-persoane-v%C3%A2rstnice/737526573011395?ref=hl


DESCRIEREA FIRMEI

Gowork.pl este o agenție de recrutări poloneză care se ocupă cu recrutarea personalului din domeniul ingrijirii persoanelor vârstnice din Germania. Din anul 1995 de când agenția și-a început activitatea în acest domeniu și-a extins spectrul nu numai în toată Polonia ci și în Bulgaria sau România. Persoanele care sunt interesate sã lucreze ca îngrijitor de persoane vârstnice pot sã ia legãtura cu noi prin e-mail, telefon sau prin pagin noastrã de web.
Consultanții noştri vor rãspunde cu siguranțã la astfel de interpelãri, iar atunci începe procesul de recrutare.